Web Analytics

William Văsîi, nr. 1 la categoria 10 ani, în clasamentul Federaţiei Române de Tenis

de | 18.11.2022 10:30 | Actualitate, Home, Sport

În noile clasamente ale Federației Române de Tenis, la categoria 10 ani strălucește piteșteanul William Văsîi, care a obținut locul 1 în România la tenis, la categoria 10 ani, deși are doar 9 ani și a jucat împotriva unor adversari mai mari. William este antrenat de Corneliu Mario Enache la Enache International Tennis Academy. Piteșteanul a câștigat numeroase turnee la categoria 10 ani, iar recent a început să joace și la categoria 12 ani.
William Văsâi a participat și a obținut locuri merituoase atât la competiții naționale, dintre care amintim Circuitul Național „Dr. Oetker”, desfășurat la Curtea de Argeș, unde a reușit să urce în clasamentul Federației Române de Tenis, la categoria 12 ani, 91 de locuri; „Trofeul Ion Țiriac” de la Brăila, în urma căruia a obţinut titlul de dublu campion la categoria de 12 ani, chiar dacă el are 9 ani; cât și la competiții internaționale: celebrul Turneu Internațional „Little Mo” din Florida sau „Champions Bowl”, în Umag, Croaţia.

Citește și William Văsîi, noi performanţe la tenis. Dublu campion la categoria 12 ani, deşi are 9 ani

Citește și William Cuceritorul… Un puşti minune din Piteşti bate la turnee de tenis adversari mai mari ca vârstă decât el

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Taticul lui nu este bagat cu mainile si picioarele in afaceri care mai ciudate decat altele? Ba la Formula nu stiu care, ba mari campioni la Florida in sportul alb. Toate beizadelele astea asa destepte si waw !!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *