„Vreau să ne batem pentru promovare pe gazon, nu prin spate, pe la arbitri sau cu alte mânării”

de | 18.11.2010 15:10 | Sport

# Atenţionează Ion Ţuţală, preşedintele CS Mioveni
# Dle preşedinte e clar că vă bateţi pentru promovare, spuneţi-ne care ar fi contracandidatele directe din punctul dvs de vedere şi de ce?
– Contracandidatele noastre la promovare în acest sezon cred că vor fi Petrolul Ploieşti şi Politehnica Iaşi. Petrolul se bate de doi ani de zile să promoveze şi are şi un lot bine pregătit, iar Iaşiul are un sponsor tare în persoana lui Robert Negoiţă, plus o conducere foarte bună şi mă refer la Sichitiu.
# Ce aveţi dvs să le transmiteţi celor două contracandidate?
– Multă baftă şi să ne batem pe gazon nu prin spate, pe la arbitri sau cu alte mânării. Cel mai bun să câştige!

„Dacă nu facem faţă în Liga I cu acest lot mai aducem 3-4 jucători”

# În pauza de iarnă aveţi în vedere vreo schimbare de jucători?
– Aceste lucruri le vom analiza şi le vom discuta în consiliul director cu antrenorul. Vom vedea dacă vom putea face faţă în Liga I cu lotul pe care îl avem în momentul de faţă, iar dacă nu, vom mai aduce încă 3-4 jucători.
# Aveţi vreun post descoperit?
– Păi noi suntem tari de la mijloc în sus.

„Cei care pierd văd în echipa câştigătoare numai aranjamente”

# Multe voci de la echipele adverse spun că până acum Mioveniul a fost ajutat de arbitrii, că aveţi intrare la Federaţie…
– Nu ştiu cine ar putea să spună că avem noi intrare la Federaţie sau că suntem ajutaţi de arbitri când noi nu am avut niciun 11 metri sau alte avantaje. Eu cred că cei care pierd văd în echipa care câştigă numai aranjamente. Se pune presiune mare şi pe arbitrii, ceea ce nu e deloc bine.
# Ce le răspundeţi celor care spun că nu aveţi lot şi valoare de Liga I?
– Nu ştiu cine a ajuns la concluzia asta, dar noi sperăm să facem o figură frumoasă până la sfârşitul sezonului. Sunt sigur că Ionuţ Popa va reuşi să facă o echipă competitivă care va avea rezultate.
# Dan Săndulescu de ce nu joacă? Tatăl fotbalistului l-a acuzat pe Telu Stancu că nu îl foloseşte pe băiat din cauza unui conflict pe care l-a avut în trecut cu secundul.
– Eu nu cred că vreun antrenor ţine ură pe jucători, altfel nu ar avea de unde să-şi ia banii nici antrenorul şi nici jucătorul. Apoi, din câte îl cunosc eu pe Telu Stancu, nu cred că ar fi capabil de aşa ceva. Pe de altă parte, fiecare vrea ca fiul său să ajungă cât mai bine, aşa că reacţia domnului Săndulescu este explicabilă. Ca să fie limpede, vă spun că băiatul va juca, însă antrenorul e cel care hotărăşte pe cine bagă în teren. Discuţiile de acest gen nu-şi au rostul.
(Marius IONEL)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed