Web Analytics

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, a răbufnit: „Mie, cel puţin, nu-mi plac bufonii şi nu vreau să mai văd în conducere bufoni!”

de | 24.02.2023 10:30 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentați ultimele trei meciuri ale FC Argeș, două egaluri și o înfrângere?

– Eu, personal, după meciul cu CFR, nu am ce să comentez, a fost o abordare total greșită. Am impresia că interesul clubului nu mai primează, sau unele persoane de acolo. Ne facem de râs. Aceasta este ideea generală despre FC Argeș, un haos și nu știu ce putem face în perioada următoare să nu avem o contraperformanță rușinoasă, după ce anul trecut am fost în play-off și în semifinalele Cupei României. Sper să găsim soluții și să rezolvăm aceste probleme. Spuneam că este nevoie de un șoc, nu l-am făcut, se merge în continuare pe încredere la FC Argeș, dar avem zece partide fără victorie.

„Echipa este debusolată, cu joc haotic. Golul trei pe care l-am luat cu CFR definește haosul”

Totuși, am ținut în șah liderul campionatului, Farul…

– Dați-mi voie să nu comentez cu ținutul în șah. Echipa este debusolată, cu joc haotic în prima repriză din meciul cu CFR, dres busuiocul în a doua repriză, cu o echipă care practic și-a văzut sacii în căruță după o deplasare istovitoare de la Roma, intervine un autogol… Interesul a fost să conserve rezultatul, iar golul trei pe care l-am luat definește haosul despre care vorbeam la început.

S-a luat în calcul schimbarea antrenorului Marius Croitoru?

– Ca să luăm în calcul demiterea antrenorului Croitoru, ne trebuie o alternativă, iar la momentul acesta nu o avem. Nu putem întâi să aruncăm ce avem în căruță și pe urmă să punem ce vom găsi.

Citește și Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, spune lucrurilor pe nume: „Trebuie să eliberăm locurile blocate de aceşti jucători pe care îi plătim în continuare”

„În momentul acesta așteptăm doar un ajutor divin”

Se caută un nou antrenor?

– Știți foarte bine că eu nu am fost de acord cu sacrificarea lui Andrei Prepeliță, iar în acest moment noi suntem mult mai rău decât înainte de demiterea lui Prepeliță. Intrăm în aceste ultime patru jocuri, acolo, la retrogradare, exceptând Mioveniul. Să dea Dumnezeu să obținem niște rezultate foarte bune în cele patru jocuri și să adunăm puncte, pentru ca la înjumătățirea punctelor în play-out să nu fim în cele două locuri retrogradabile sau într-unul dintre locurile retrogradabile, crezând că un loc va fi amanetat de Mioveni. Dar este o imagine falsă, eu nu văd pe Mioveni retrogradată așa cum văd alții. Eu văd în continuare pe Mioveni bătându-se pentru evitarea retrogradării și chiar cred că Nicolae Dică va fi pe cai foarte mari dacă va reuși această performanță și va fi un antrenor foarte căutat în perioada de vară, dacă va mai rămâne la Mioveni.
Referitor la noi, în momentul acesta așteptăm doar un ajutor divin.

La cum decurg lucrurile, eu nu văd cum vom reuși să întoarcem lucrurile până la sfârșitul acestui retur. Poate-poate, în play-out echipa să se mobilizeze altfel și să obținem niște rezultate care să ne ducă la evitarea retrogradării. Trebuie să ne gândim că în play-out toate echipele vor juca cu totul altceva după ce se va tria play-off vs. play-out. În play-out orice meci este o finală; acolo vom avea 10 finale. Cine bate trage lozul câștigător, cine pierde, infernul. Diferența de puncte acolo, între locul 1 și locul 10, va fi de maximum șase puncte. Gândiți-vă că două victorii pot propulsa echipa de pe locul 10 în fruntea clasamentului și invers, cu două înfrângeri.

Nu știu dacă acum este posibilă schimbarea antrenorului. Pe cine să aduci? Am distrus ideea de joc a lui FC Argeș. Măcar înainte nu luam goluri, acum luăm goluri, dar, mă rog, nu vreau eu să comentez acum într-un moment foarte tulbure pentru echipă… Sper ca factorii responsabili din conducerea tehnică să fie bărbați și să-și asume aceste rezultate catastrofale ale lui FC Argeș. Am vrut să facem ceva prin îndepărtarea lui Andrei Prepeliță și ne-a ieșit total invers. Dacă vreți și respectând comparațiile, se repetă episodul Gigi Becali vs. Costel Gâlcă de acum șase ani. Noi l-am dat pe Prepeliță afară și pățim cam la fel. Prepeliță obținuse o performanță destul de bună după o perioadă de secetă în istoria lui FC Argeș. Adică, știți cum e cu divinitatea aceasta, Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Şi anul acesta sunt şanse, dar cu atitudinea pe care o avem acum nu vom intra în play-off”

„Orice este posibil la FC Argeș, inclusiv să vedem demisia antrenorului, ori demiterea sa”

Cum vedeți următoarele confruntări, cu FCSB și Craiova?

– Toate meciurile sunt grele… Nu ne așteptam la CFR să câștigăm, dar măcar să emitem niște pretenții la modul de organizare, de atitudine. Cu FCSB vom avea meci greu, vine după ce a fost egalată în minutul 94 de Craiova, va veni să câștige în Trivale. Apoi mergem la Craiova, echipă care vrea să se poziționeze foarte bine pentru lupta la titlu. Sunt două meciuri foarte grele și pe urmă vin două meciuri și mai grele, cu Voluntari și Petrolul, trecând peste situația de la Petrolul care nici ea nu este roz. Practic și aceste două meciuri sunt ca două finale, adică orice rezultat acolo contează foarte-foarte mult în stabilirea ierarhiei din play-out. Dacă reușim să scoatem puncte din aceste următoare două meciuri, este un plus, este bine pentru echipă și să vedem pe urmă cum abordăm partea cu celelalte două meciuri din retur și cele 10 din play-out. Va fi o perioadă foarte grea în care orice este posibil la FC Argeș, inclusiv să vedem demisia antrenorului, ori demiterea sa.

Urmează o nouă etapă, ai șansa să te reabilitezi sau să cazi și mai mult; să sperăm că noi ne vom reabilita. Sper și îmi doresc cu tot dinadinsul pentru FC Argeș, pentru că știți foarte bine că sunt trup și suflet pentru clubul acesta, să trecem peste perioada aceasta grea și în vară să ne așezăm cu picioarele în apă rece și să facem o strategie pe 3-5 ani de zile, la capătul căreia să vedem și noi echipa asta că trage pentru titlu de campioană. Asta îmi doresc eu. Nu știu dacă se va putea realiza, dar trebuie să construim.

Cu astfel de hei-rup-uri, cu bufonării de genul ce facem noi acum… Era o vorbă: dacă v-au plăcut bufonii, mai veniți și altădată. Nouă nu ne plac bufonii, mie, cel puțin, nu-mi plac bufonii și nu vreau să mai văd în conducere bufoni! Este greu să spun aceste lucruri, dar acesta este adevărul. Asta simte un om care dă bani dezinteresat la clubul FC Argeș, doar pentru că ține cu FC Argeș, și asta este realitatea.

Citește și Campioana mondială la alergare montană este din Muscel. Denisa Dragomir: „Am alergat şi la 3.000 de metri înălţime”

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Işfan şi Garita pot fi vânduţi pentru o sumă corectă, dar deocamdată sunt netransferabili”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *