Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt dezamăgit de declaraţia lui Latovlevici. Am tras un semnal de alarmă, să analizăm şi să vedem ce se întâmplă”

de | 29.04.2022 10:36 | Actualitate, Sport

Întrebat despre înfrângerea dezastruoasă cu Universitatea Craiova, scor 0-4 și despre declarația lui Iasmin Latovlevici, de după meci, conform căreia unii jucători alb-violeți nu și-au apărat corect șansele, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, ne-a declarat: ”În meciul cu Universitatea Craiova a fost o înfrângere pe care nu putem să o definim, nu știm exact ce s-a întâmplat. Toți cei care suntem în preajma echipei nu avem răspunsul la întrebările pe care ni le punem în acest sens. Am văzut declarația lui Latovlevici… Este deja a treia sau a patra declarație care nu este în regulă. Am vorbit cu antrenorul Prepeliță, cu managerul Vlădoiu și chiar cu întreg staff-ul administrativ despre această declarație a acestui jucător, care este un jucător cu o continuitate mare în fotbalul românesc. Sunt puțin dezamăgit de declarația lui pentru că nu este la prima abatere. A spus că nu este de ajuns să ai banii dați la zi..!

A lăsat să se înțeleagă că unii dintre jucători nu pot sau nu vor să joace, ceea ce pe mine m-a deranjat foarte mult. Chiar am pus pe cineva să se uite din nou la respectiva declarație și să facă o analiză pe text, coroborat cu celelalte declarații care mie nu-mi plac, poate nu am înțeles eu bine, poate sunt puțin subiectiv… Încerc să găsesc niște cuvinte care să definească această stare pe care a creat-o Latovlevici. Omul spune că ar fi ceva lucruri necurate în jurul echipei FC Argeș sau că unii jucători nu pot să-și apere șansele, alții că nu-și apară corect șansele, cam așa a reieșit din interviul dat pe un post de televiziune care a transmis și meciul. O să vadă Andrei Prepeliță în această săptămână, o să discute cu jucătorul să vedem exact care este starea de spirit și dacă această declarație a lui Latovlevici corespunde cu realitatea. O să adunăm niște informații care nu știu cât de reale sunt, referitor la întâlnirile respectivului jucător cu niște jucători din echipa Universității Craiova, întâlniri care ar fi avut loc pe la Craiova. Despre aceste întâlniri pot spune la momentul acesta că sunt la zvon plus, adică un zvon confirmat din trei surse diferite. Eu refuz să cred așa ceva, dar mă rog, nu discutăm mai mult. Latovlevici este un jucător de bază al echipei, un jucător în care noi ne punem mari speranțe, dar ultimele declarații ale lui au fost cu tentă directă. Am tras un semnal de alarmă tuturor celor care suntem în jurul lui FC Argeș, să analizăm și să vedem ce se întâmplă”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Sunt unii jucători care n-au visat în viaţa lor să încaseze bonusuri de câteva zeci de mii de euro”

„Nu cred că obiectivul numit Cupa României este compromis”

„Referitor la înfrângerea cu Voluntari din Cupă, pot spune că, după victoria din campionat, 1-0, ne așteptam cel puțin să câștigăm sau să avem un rezultat pozitiv. Au fost două greșeli nepermise la acest nivel, o greșeală de portar și o greșeală de marcaj a mijlocașului defensiv. Uitați-vă câte cadouri facem! Apoi, vremea a fost așa cum a fost… Nu cred că obiectivul numit Cupa României este compromis, dar pentru asta trebuie să avem un meci retur de excepție în care echipa să joace la adevărata ei valorare, valoare pe care a arătat-o în foarte multe meciuri din sezonul regular. Revin la declarația lui Iasmin Latovlevici pentru că el a fost un jucător de bază și este în continuare un jucător de bază, un jucător care a reușit câteva lucruri foarte bune împreună cu echipa și mă surprinde declarația lui. Totuși, suntem o echipă care am ajuns în play-off, o echipă care a luat fața unor echipe cu tradiție din fotbalul românesc și unor echipe care au investit foarte mult în factorul uman în ultimul timp și cred că poziționarea noastră pe locul patru la sfârșitul sezonului regular a fost meritată, adică echipa a jucat foarte bine, am avut și sincope, este normal, dar evoluția din ultimele meciuri nu ne caracterizează.

Până la urmă cred, că ne aduce puțin cu picioarele pe pământ. Chiar discutam cu staff-ul și cu Cristi Gentea și le-am spus că sunt mulțumit de acest fel pentru că ne-a arătat unde suntem. Pentru că dacă pierdeam cu 2-1 sau 2-0 poate că ni se spunea că a fost ghinion. Am văzut și poziționarea aceasta mentală a jucătorilor în fața unui adversar foarte bun ca Universitatea Craiova… Până la urmă, această înfrângere e de bun augur pentru că de aici trebuie să pornim cu reconstrucția echipei. Nu că aceasta ar fi diferența de valoare dintre cele două echipe, eu vorbesc despre partea aceasta mentală și, coroborată cu declarația lui Latovlevici, mie îmi dă de gândit”, a mai spus Tudose.

Citește și Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, despre negocierile cu jucătorii: „Nu putem să fim jucaţi pe degete de nişte impresari care nu au nimic omenesc, singurul lor scop esenţial fiind banul”

„Latovlevici ar fi trebuit să spună cu subiect și predicat în fața conducerii, nu să se ducă la televiziuni”

Vizibil iritat despre atitudinea lui Latovlevici și despre ultimele rezultate ale echipei, sponsorul de la FC Argeș a concluzionat: ”Latovlevici ar fi trebuit să spună cu subiect și predicat în fața conducerii, nu să se ducă la televiziuni și să dea o astfel de declarație. Uite, domnule, ce s-a întâmplat la Pitești! Revenind la meciul din Cupă cu Voluntari, eu consider că putem să întoarcem rezultatul. În tur consider că nici nu trebuia să se joace, având în vedere starea terenului. Trebuia oprit meciul sau nici nu trebuia se înceapă pentru că prognoza se știa pentru ora partidei.

Nu pot să spun că este o viciere de rezultat, dar normal că ne-a afectat pe noi care suntem echipa care pasăm mai mult la nivelul solului, adică cei care am avut de suferit am fost noi, FC Argeș. Sunt ferm convins că echipa se va monta, nu pot să cred că echipa asta a uitat să joace fotbal într-o lună de zile. Nu pot să cred așa ceva! Cred că echipa are posibilitatea din punct de vedere tehnico-tactic să întoarcă rezultatul. Să vedem dacă și mental cei din conducerea tehnică reușeșc să-i monteze pe jucători și dacă acești vectori vor fi îndepliniți, atunci cred într-un rezultat foarte bun cu Voluntari, asta însemnând calificarea noastră în finala Cupei României”.

Citește și Jean Vlădoiu, manager FC Argeş: „Vom arbitra acest campionat. Nu vor avea, cu siguranţă, meci uşor cu noi, nici unii şi nici ceilalţi”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *