Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş, anunţă noul antrenor: „Prepeliţă va fi omul care va decide la nivel de bancă tehnică”

de | 1.01.2021 10:32 | Actualitate, Sport

# Ce noutăți va aduce Anul Nou la FC Argeș?
– Rămânerea în prima ligă de fotbal, fără ezitare.
# Eu mă refer la antrenori, la jucători…
– FC Argeș are antrenorul pe care ni l-am dorit. Andrei Prepeliță va fi fostul sau noul Florin Halagian al lui FC Argeș. În privința jucătorilor, pot să vă spun că vor fi 5-6 plecări și 3-4 veniri. Nu putem să dăm nume pentru că suntem în negocieri. Din păcate, negocierile cu Dani Coman au căzut. Este un eșec pe care eu, Viorel Tudose, mi-l asum, pentru că, de data asta, eu sunt cel care am crezut în Dani Coman.
# Ce s-a întâmplat, de ce a căzut venirea lui Dani Coman la FC Argeș pe funcția de președinte?
– Sunt reminiscențe ale trecutului acolo și pe care nu am putut să le gestionez, deoarece, câteodată, sunt foarte supărat că nu mi se spun niște chestii din trecut. Iar eu trebuie să le gestionez acum, din discuțiile cu foste glorii, foști jucători ai lui FC Argeș. A existat o formă de contract propusă lui Dani Coman în care eu a spus ok, vorbește tu cu avocatul tău, pune tot ce vrei în contract și eu îți promit că îl aduc semnat așa cum vrei tu. Trebuie să recunoaștem că Dani Coman este un conducător de top în Liga I, poate chiar numărul 1. Venirea lui la FC Argeș ar fi însemnat, pe lângă calitățile manageriale ale lui, și un plus de imagine pentru noi. Ne place sau nu ne place, trebuie să recunoaștem acest lucru. Acesta este adevărul. Eu sunt om de business, în fotbal mai am și eu de învățat. Este o altă lume pe care trebuie să o învățăm, încetul cu încetul. Chiar dacă avem școala vieții, în fotbal este o altă lume. Vedeți cât pierd sau au pierdut unii oameni în fotbal!

„Cred că, până la urmă, nici nu a vrut să vină Dani Coman, adică s-a agățat de niște lucruri ca la grădiniță”

# De ce nu a acceptat Dani Coman?
– Cred că până la urmă nici nu a vrut să vină Dani Coman, adică s-a agățat de niște lucruri ca la grădiniță. Cum spuneam noi pe vremuri: tovarășa mi-a luat jucăriile x sau y. I-am spus să-mi spună ce vrea, că eu îi dau. Nu îți dă clubul, îți dau eu de la mine. Mi-a spus că se gândește, după care îmi dă un mesaj sec: ”Viorel, cu tot respectul pentru tine, nu pot să vin”. Întrebare simplă, ca de tâmpit: De ce? Nu am primit nici în ziua de astăzi un răspuns. Îl respect foarte mult pe Dani Coman… Sunt niște chestii din trecut cu Şcoala de fotbal Dani Coman, cu d-na Gica Dobrin… Credeți-mă că mie, Viorel Tudose, mi-a fost foarte greu să pun chipul lui Dobrin pe tricourile de la FC Argeș. Atâtea orgolii câte am văzut acolo… dar am reușit. Vă spun sincer că nu credeam că nu voi reuși cu Dani Coman. Vă spun că Dani Coman a fost propunerea mea pentru funcția de președinte la FC Argeș încă de când am venit la club. Eu am venit în august și la trei zile după ce am semnat primul contract de sponsorizare, l-am chemat pe Dani Coman la mine la birou și am vorbit. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu care a fost treaba, că dl. fost primar Ionică nu i-a dat, i-a furat vestiarele între ghilimele, că domnul nu știu care ce a făcut, că cineva îl vorbește pe Dani Coman de rău, că fostele glorii sunt împotriva venirii lui Dani Coman… Nu este adevărat! I-am spus să-și facă el echipa, să facă tot ce vrea… Haideți să facem un lucru profesionist, haideți să lăsăm orgoliile la o parte. Interesul este imaginea Piteștiului. Credeți că mie îmi pică bine acum că Dani Coman spune că vrea să vină și pe urmă spune că nu mai vine? Este un eșec al negocierilor pe care eu mi-l asum, pentru că sunt bărbat. Nu-mi place, dar asta e…
# Ce soluții avem pentru viitor, dacă Dani Coman nu vine?
– Acum e sigur: Dani Coman nu va mai veni, dar există o soluție, un fost mare jucător al lui FC Argeș…
# Este vorba despre Jean Vlădoiu?
– Nici nu infirm, nici nu confirm numele lui Jean Vlădoiu. Eu nu am să mai confirm până nu am semnate contractele, pentru că se pot întâmpla multe.

Citește și Primii plecați de la echipa FC Argeș sunt mijlocașii Gabriel Deac și Andrei Blejdea

„Niciodată cât eu voi fi la FC Argeș, Constantin Schumacher nu va veni antrenor…”

# Am înțeles că ar fi vorba și de Constantin Schumacher ca antrenor?
– Niciodată cât eu voi fi la FC Argeș Constantin Schumacher nu va veni. Eu îmi asum acest lucru, ca bărbat. Niciodată…! Dacă va veni Constantin Schumacher, primul care va pleca din acționariatul lui FC Argeș, dintre sponsori, va fi Viorel Tudose cu Getica 95. Eu nu pot să uit când Constantin Schumacher l-a trădat pe Cristian Gentea și a plecat de la Pitești. El era puști pe vremea aia, când a fost adus de Nicolae Dobrin de la Fălticeni la Pitești și după câțiva ani de zile l-a lăsat cu buza umflată pe marele Dobrin și a plecat la Rapid etc. Pentru mine, fenomenul FC Argeș este a doua mea familie. Oamenii care au trădat FC Argeș nu au ce căuta lângă mine în noul proiect FC Argeș. Acesta este adevărul. Toți spun că le curge sânge alb-violet prin vene, păi demonstrați asta, fraților! Povești din astea, ca să dăm declarații ca să fie frumos pe gsp sau pe prosport sau pe digi sport, m-am săturat! Vă spun că am vorbit cu mulți oameni cărora le curge sânge alb-violet prin vene doar la nivel declarativ. Nu au nicio legătură cu FC Argeș. Astea sunt doar povești pentru presă. Când vrei și simți ceva pentru un club, stai 14 ore acolo și nu vii și spui ce salariu îmi dați…

„Andrei Prepeliță va fi pentru FC Argeș noul Florin Halagian”

# De ce Andrei Prepeliță și nu alt jucător sau fost jucător alb-violet?
– Repet, Andrei Prepeliță va fi în continuare omul care va decide la nivel de bancă tehnică, adică de antrenor, și vom vedea ce soluții vom găsi lângă el, un antrenor cu licență Pro. Dacă va juca sau nu vom vedea, deși îmi doresc măcar 7-8-10 meciuri să ne ajute. Reiterez ceea ce am spus și mai înainte că Andrei Prepeliță va fi pentru FC Argeș noul Florin Halagian. Este un jucător care vede foarte bine din punct de vedere tehnico-tactic echipa, gândește foarte mult și cred că, în câteva luni, va primi și licență Pro. Sper ca FC Argeș să nu fie doar o rampă de lansare pentru el și apoi să plece, ci să rămână antrenor la FC Argeș pentru foarte mulți ani. Andrei Prepeliță este pariul personal al meu și al lui Cristi Gentea. Eu cred în Andrei Prepeliță și sper să nu mă înșel.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Cred ca unii au auzit de cuvintul „proiect”, le place cum suna si-l repeta ca pe un tic verbal. In realitate insa, pt un proiect iti trebuie un project manager. Iar ca project manager iti trebuie unul cu pregatire in sensul asta. Altfel suna ca a iUmor.

  2. Nea Tudose,esti varza,tu Vlădoiu,Gentea si restul Companiei a 7 a sub clar de lună.Vorbarie si nimic concret.Ce aștepți,liberalizarea pietei gazelor si electricitatii?mother fucker de escroc,ce esti.Ti-o spune un suporter al echipei lui DOBRIN,nu,,a lui gentea.din 1970.Fuck you.