Web Analytics
scris marți, 29.08.2023

Viorel Tudose, sponsor FC Argeș: „Cât eu voi mai fi la această echipă, Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș”

Nicolae Dică a fost făcut praf de către Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului din Trivale, după ce fostul atacant a refuzat să preia banca tehnică a acesteia după ce Alexandru Pelici a fost demis, ca urmare a startului slab de sezon înregistrat în Liga 2. Omul de afaceri s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că Dică a preferat să meargă în schimb la FC Botoșani, dar în același timp s-a arătat și satisfăcut de faptul că negocierile dintre el și Valeriu Iftime nu s-au materializat în cele din urmă.

Viorel Tudose, sponsor FC Argeș: „Cât eu voi mai fi la această echipă, Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș”

Citește și: Halagian la primul meci pe banca Argeșului. Dobrin și momentele sale magice


„Sunt foarte dezamăgit și mâhnit. Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă. Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. actuala FCSB) și devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour.

Citește și: FC Argeș luptă, miercuri, cu FC Bihor pentru un loc în grupele Cupei României

Ca suporter al lui FC Argeș mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial și sponsor vă anunț public că atât timp cât eu voi mai fi la această echipă, Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș. Vă garantez! De ce? Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înțeleg cu el să vină la FC Argeș, îl așteptăm să vină de la Budapesta,el se duce în Botoșani. Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut și care te-a dat în lumea fotbalului mare. Și ce a făcut la Botoșani? A constatat că pârjoalele moldovenești ard prea tare. S-a fript și a plecat și cu buza umflată de acolo. El a dat clubul care l-a crescut pe mirajul primei ligi. Îl felicit încă o dată pentru alegerea făcută. Ăștia sunt foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș.

Citește și: US Open 2023. Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie şi s-a calificat în turul doi

Dacă Eugen Trică este o soluție? Vom vedea. Pentru următoarele două etape o să fie Beza, Pelici a fost demis. Îmi e și teamă să mai intru cu cineva în negocieri că îmi e că și ăla se va duce la FC U Craiova. Aștept să văd pe cine pune domnul Mititelu antrenor și voi intra și eu apoi în negocieri. Cum s-a aflat că discut cu Dică, cum mi l-a luat imediat domnul Iftime de la primă ligă, dar Dică s-a fript cu trei pârjoale moldovenești de nu s-a văzut. Așa că, aștept să pună și domnul Mititelu antrenor. Nu vreau să mă trezesc și cu alt antrenor că îmi trage clapa. Sunt dezamăgit de începutul ăsta de campionat. Mergem din păcăleli în păcăleli, cum și domnul Pelici ne-a păcălit”, a spus Viorel Tudose, pentru ProSport

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Comentariu *Auzi,mademoiselle,daca si avea onestitate profesionala, i-ai da dreptul la replica si lui Dica.Vezi,ca a aparut in GSP.Macar copiază răspunsul lui Dica,de acolo,dar nu te vad in stare sa o faci ca sti dlugacelor care au distrus FC ARGES..GENTEA,FOAMETE, STANCIU,etc

    Răspuns
  2. Mai mare sponsor cât la suta deții din acțiunile lui FC Argeș de te dai mare factor decizional?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită