Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor F.C. Argeș: „Voi da încă 100.000 de euro până la finele lui septembrie”

de | 9.09.2020 16:22 | Sport

# O declarație după acceptul doamnei Dobrin ca pe tricourile echipei FC Argeș să apară chipul Gâscanului…
– Într-adevăr, am reușit să o conving pe doamna Dobrin ca, de la meciul cu UTA, pe tricourile de joc ale echipei FC Argeș să apară chipul lui Gicu Dobrin.
# Cum ați reușit?
– În prealabil, aveam promisiunea verbală a doamnei Dobrin, iar astăzi s-a și concretizat. Am vorbit cu dânsa dimineață și am rugat-o să accepte pe tricourile de joc chipul lui Nicolae Dobrin, după părerea mea cel mai mare fotbalist român.
# Sperați ca echipa să aibă un suflu nou?
– Sper ca jucătorii, acum, când au și chipul lui Gicu Dobrin pe tricouri și când joacă pentru un club care este de două ori campion al României, să aibă o altă atitudine. Să fie motivați din punct de vedere emoțional în primul rând și sper ca meciul cu UTA să fie un nou început pentru această echipă care, să nu uităm, în ultimii 11-12 ani a evoluat în ligile inferioare.
# Am înțeles că veți achita în avans și următoarea rată, de 100.000 de euro, din contractul total de sponsorizare de 200.000 euro pentru acest sezon.
– Așa este, următoarea rată nu va mai fi în partea a doua a campionatului, așa cum era stabilit prin contract, ci o voi da până la sfârșitul lunii septembrie cel târziu. Adică ceea ce am promis voi face și mai repede. Și asta pentru Cristi Gentea, care este un om extraordinar în determinarea cu care se bate pentru FC Argeș. Am spus-o și o repet: revenirea Argeșului în Liga I i se datorează în proporție de 95%. Cristi Gentea este liantul care a reușit să comaseze toți factorii de decizie din Pitești și m-a convins și pe mine să vin alături de FC Argeș. Am declarat, și la dvs. în ziar, și la televiziuni, că am ținut și voi ține întotdeauna cu FC Argeș, dar, cred eu, este un bonus pentru Cristi Gentea că a reușit această performanță. De aceea sper ca la meciul cu UTA băieții să obțină un succes pe care eu, personal, i l-aș dedica lui Cristi, pentru că și-a dorit foarte mult inclusiv să repare din greșelile trecutului în comunicarea cu doamna Gica Dobrin. Și mai cred că astăzi am reușit să închidem un episod negativ din istoria FC Argeș. Gicu Dobrin este cu sufletul alături de noi și ne ajută, de acolo de sus, să redevenim ceea ce am fost și ne dorim cu toții. E greu de egalat Gicu Dobrin ca fotbalist, dar suntem datori să jucăm un fotbal așa cum și-l dorea el. Sper ca fotbaliștii să înțeleagă acest lucru.

„Am înțeles că mai vin și alți sponsori. Unul dintre ei este Hidrogaz”

# Am înțeles că, pe lângă dvs., au mai apărut și alți sponsori?
– Da. Așa am înțeles și eu de la Cristi Gentea. Nu am apucat decât telefonic să vorbim. E un lucru bun și sper ca în continuare oamenii să vină, iar în următoarea perioadă să reușim să facem un buget care să ne permită pentru moment să achiziționăm jucători noi, jucători care pot face față rigorilor Ligii I. Deși eu sunt în continuare adeptul formării de jucători la Pitești. Vreau ca Piteștiul să redevină acel centru de talente care a fost în trecut.
# Sunt din Argeș acei sponsori?
– Nu am apucat să vorbesc mai multe detalii cu Cristi Gentea, dar știu că este vorba despre Hidrogaz, care presupun că este o firmă din Argeș. Toată lumea care vrea să ajute fotbalul piteștean este binevenită și eu cred că sunt multe firme în Argeș care trebuie să lase orgoliile deoparte și să ajute fotbalul piteștean cu ce pot. Este o perioadă mai grea pentru tot sportul românesc, iar eu cred că la Pitești trebuie să ajutăm cât putem fiecare pentru a accede din nou în elita fotbalului românesc.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii