Web Analytics
scris joi, 26.01.2023

Viorel Enache: „Nu cred că e cineva din Piteşti care să nu fie de acord ca o stradă să poarte numele d-lui Stroe”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă de anul trecut, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.

Viorel Enache: „Nu cred că e cineva din Piteşti care să nu fie de acord ca o stradă să poarte numele d-lui Stroe”

În această ediție l-am invitat pe Viorel Enache, medic la Spitalul de Pediatrie din Pitești și consilier județean.
„Nu cred că e cineva din orașul Pitești care să nu fie de acord ca o stradă de aici să poarte numele d-lui Constantin Stroe. E părerea mea. A fost o personalitate a uzinei de automobile Dacia, uzină de o mare importanță pentru economia județului și a țării.

Eu nu sunt argeșean, am venit pe aceste meleaguri în anii 2000, nu l-am cunoscut personal pe domnul Stroe, dar consider că, da, ar fi în regulă o stradă cu numele său. În ceea ce privește bustul, rămâne de văzut… Poate că la poarta uzinei s-ar cuveni…”, ne-a spus dr. Viorel Enache.

Citește și Dumitru Tudosoiu: „Personalitatea lui Constantin Stroe a marcat întreaga viaţă economică şi socială a judeţului nostru”

Citește și Cornel Popescu, despre Constantin Stroe: „Un simbol al automobilismului românesc, unul dintre salvatorii economiei româneşti de după 1989”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *