Web Analytics

Vila lui Nicola Inquieto, luminată a giorno în weekendul trecut

de | 10.02.2022 14:04 | Actualitate, Dezvăluiri

Luxoasa vilă de pe strada Petre Ispirescu din Pitești, care i-a aparținut și în care a și fost luat cu asalt de mascați italianul Nicola Inquieto în 2018, este acum loc de petreceri zgomotoase. Asta în ciuda faptului că locația a fost în mai multe rânduri călcată de polițiști, în urma sesizărilor pe care le-au făcut vecinii alarmați că nu pot dormi. Conform anunțurilor postate săptămâna trecută pe OLX, casa ultraluxoasă de lângă Vitality Spa, care i-a aparținut tot lui Inquieto, se oferă, de către actualul proprietar, un afacerist piteștean, la prețul de 2000 de lei pe noapte, grupurilor de 10 persoane. Și, semn că oferta a fost pe placul petrecăreților, week-endul trecut vila a fost luminată a giorno până spre dimineață.

Nicola Inquieto este închis în Italia, după ce a fost condamnat definitiv la 14 ani închisoare pentru că, prin afacerile sale din România, spăla bani pentru mafia din Italia.
În urma problemelor cu legea, firmele de construcţii pe care le deţinea Nicola Inquieto au intrat în insolvenţă, iar proprietăţile au fost scoase la vânzare de administratorul judiciar.

Citește și Mama lui Nicola Inquieto resimte puternic lipsa fiului, care o ajuta financiar

Citește și Numai în locul lor să nu fii! Oamenii cu apartamentele sechestrate în blocul lui Inquieto sunt nemulţumiţi că justiţia din Argeş execută orbeşte dispoziţiile celei din Italia

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *