Mama lui Nicola Inquieto resimte puternic lipsa fiului, care o ajuta financiar

de | 18.11.2021 13:32 | Actualitate, Culise, Dezvaluiri, Home

Familia din Aversa îi resimte acut lipsa lui Nicola Inquieto, care are bunurile sechestrate în Pitești, iar în Italia este în carceră, condamnat la ani grei de închisoare. Iată ce mesaj transmitea prietenilor mama lui Nicola, în aceste zile, pe pagina ei de pe o rețea de socializare: „Bună ziua, prietenelor, foame puternică în sac!”.

„Da, am trimis bani din România, dar nu familiilor mafiote. Acei bani erau pentru mama mea, care avea nevoie de tratamente stomatologice scumpe”, spunea în 2018 Nicola Inquieto în fața Curții de Apel Pitești, atunci când s-a prezentat la primul termen al cererii de extrădare. Problema dinților puși mamei apare și în interceptările făcute în dosarul de cercetare penală, acolo unde se vede că din România plecau frecvent diverse sume de bani către Concetta Ferrari, mama fraților Inquieto. Nicola Inquieto și-a adus mama, Concetta Ferrari, și la Pitești, după cum se observă dintr-o fotografie care e făcută în Piața Milea din Pitești.
În momentul de față, la Pitești se mai află Vincenzo, fratele lui Nicola, care a făcut și el închisoare, pentru că l-a ajutat pe bossul camorez Michele Zagaria să se ascundă.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Martor în dosar: „Zagaria mi-a spus că investiţia din Piteşti a lui Nicola era a lui”

Citește și Piteştiul a devenit colonie a Camorrei

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. La fața locului intervin de urgență pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. Momentan nu se cunosc...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...