Web Analytics

Mama lui Nicola Inquieto resimte puternic lipsa fiului, care o ajuta financiar

de | 18.11.2021 13:32 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

Familia din Aversa îi resimte acut lipsa lui Nicola Inquieto, care are bunurile sechestrate în Pitești, iar în Italia este în carceră, condamnat la ani grei de închisoare. Iată ce mesaj transmitea prietenilor mama lui Nicola, în aceste zile, pe pagina ei de pe o rețea de socializare: „Bună ziua, prietenelor, foame puternică în sac!”.

„Da, am trimis bani din România, dar nu familiilor mafiote. Acei bani erau pentru mama mea, care avea nevoie de tratamente stomatologice scumpe”, spunea în 2018 Nicola Inquieto în fața Curții de Apel Pitești, atunci când s-a prezentat la primul termen al cererii de extrădare. Problema dinților puși mamei apare și în interceptările făcute în dosarul de cercetare penală, acolo unde se vede că din România plecau frecvent diverse sume de bani către Concetta Ferrari, mama fraților Inquieto. Nicola Inquieto și-a adus mama, Concetta Ferrari, și la Pitești, după cum se observă dintr-o fotografie care e făcută în Piața Milea din Pitești.
În momentul de față, la Pitești se mai află Vincenzo, fratele lui Nicola, care a făcut și el închisoare, pentru că l-a ajutat pe bossul camorez Michele Zagaria să se ascundă.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Martor în dosar: „Zagaria mi-a spus că investiţia din Piteşti a lui Nicola era a lui”

Citește și Piteştiul a devenit colonie a Camorrei

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii