Web Analytics

Viitorul mall din Piteşti a intrat în linie dreaptă. Construcţia ar putea începe la sfârşitul anului

de | 24.03.2022 13:20 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Un fond de investiții a anunțat acum trei ani că va construi un mall în Pitești, în cartierul Tudor Vladimirescu. Însă de investiție, care a fost anunțată, contestată și dezbătută asiduu în ultimii ani, nu s-a mai auzit nimic de ceva vreme.

Gheorghe Badea: „Se va face. E pe drumul bun”

L-am contactat pe omul de afaceri Gheorghe Badea (foto stânga), de la Grupul Industrial Componente, pentru a afla în ce stadiu e proiectul mall-ului așteptat, având în vedere că acesta a vândut 5 hectare de teren (50.000 mp) investitorilor sud-africani pentru construcția mall-ului. „E în derulare. Avizele, toate cele. Se va face. E pe drumul bun, dar, așa cum e la noi, orice investiție e de durată și din cauza noastră, și a instituțiilor, și a birocrației, și a tuturor celorlalte, așa cum, de altfel, merg toate…”, a spus Gheorghe Badea. Acesta ne-a confirmat că lucrările ar putea începe anul acesta. „S-ar putea prin octombrie-noiembrie” (anul acesta, n. red.).

Citește și Scandal la primărie cu viitorul mall din Piteşti. Un ecologist îl înfruntă pe industriaşul Gheorghe Badea

Constantin Pănescu: „Probabil că la sfârșitul anului se începe efectiv construcția”

Constantin Pănescu, de la SC Metabet, este proprietarul celorlalte 8 hectare pe care ar urma să construiască mall-ul cei de la Prime Kapital. „Noutatea e că se face. Probabil că la sfârșitul anului se începe efectiv construcția. Cât va dura de aici încolo e greu să spunem, ce se întâmplă în țara asta nu știm. Acum se lucrează la proiect, la autorizații, la construcție, la tot ceea ce înseamnă premergător începerii investiției”, ne-a spus Constantin Pănescu, care ne-a confirmat că deocamdată nu au mai fost contestații. „Se pare că e în linie dreaptă, nu mai există niciun fel de contestație”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și Centrul de Afaceri al lui Gheorghe Badea va avea încă două etaje. Primăria Piteşti refuză să răspundă dacă extinderea respectă legea

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *