Web Analytics
scris vineri, 03.03.2023

Video. Percheziții în Argeș pentru destructurarea unei grupări care fura produse petroliere! Patru persoane reținute!

Vineri, 3 martie, la primele ore ale dimineții, polițiștii din Pitești și de la Poiana Lacului, sub coordonarea procurorului, au efectuat opt percheziții la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de sustragerea de produse petroliere.

Video. Percheziții în Argeș pentru destructurarea unei grupări care fura produse petroliere! Patru persoane reținute!

Perchezițiile au avut loc în localitățile Băbana, Cocu, Bascov și Drăganu.

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Au acces la informaţii clasificate tocmai cei care sifonează!”

Patru persoane au fost reținute, în noaptea de 2 spre 3 martie, după ce au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau produs petrolier, pe care l-ar fi sustras – ne comunică IPJ Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 10 ianuarie – 2 martie, patru bărbați, cu vârste între 31 și 52 de ani, ar fi sustras, la diferite intervale de timp, produs petrolier, pe care l-ar fi valorificat prin comercializarea către persoane juridice și persoane fizice din județul Argeș.

Furau din magistrală și cărau cu tractorul cu remorcă și cu două camionete

De asemenea, în seara de 2 spre 3 martie, persoanele în cauză au fost depistate în flagrant delict, în timp ce transportau, cu o autoutilitară 4.000 de litri de produs petrolier, după ce l-au sustras, prin intermediul unei instalații clandestine, dintr-o magistrală de transport, potrivit sursei citate.

În urma perchezițiilor, până la acest moment, au fost indisponibilizate 4 mijloace auto de transport folosite în activitatea infracțională (2 autoutilitare de 3,5 tone și 2 ansambluri cap tractor și remorcă) și 47.000 de litri de produs petrolier.

După administrarea probatoriului, persoanele au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive -a transmis Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *