Web Analytics
scris vineri, 01.03.2024

Video. O tânără din Pitești, pipăită și aruncată din autobuz! Apelul Poliției și al primarului Gentea

Un adolescent din Pitești este căutat de poliție după ce a pipăit o tânără în autobuz și apoi i-a făcut vânt pe scări, trântind-o pe trotuar.

Video. O tânără din Pitești, pipăită și aruncată din autobuz! Apelul Poliției și al primarului Gentea

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru agresiune sexuală și pentru loviri sau alte violențe și se cere sprijinul cetățenilor care pot urmări imaginile surprinse pe camere video.

Citește și: Stagiu pentru câinii de avalanșă, la Cabana Capra din Argeș

Polițiștii de investigații criminale piteșteni fac verificări pentru identificarea acestui tânăr (ce poartă haine deschise la culoare) care, duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14, ar atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz de pe b-dul Petrochimiștilor.

Cel în cauză a împins-o pe tânără din autobuzul în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri ce îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care ea ar fi spus că va suna la Poliție.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini să contacteze polițiștii din Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009” – se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Gentea: „E timpul să reacționăm!”

Și primarul Cristian Gentea a făcut un apel pentru identificarea acestor personaje.

Piteșteni, haideți să sprijinim reprezentanții Poliției și să demonstrăm că nu tolerăm – în comunitatea noastră – indivizii agresivi, mojici și care ne pun în pericol siguranța familiilor!

Sistemul de supraveghere video din Pitești a suprins imagini care pot ajuta autoritățile să îi identifice pe agresori! Poliția face apel la noi toți, iar eu fac apel la dumneavoastră!

Suntem o comunitate puternică, solidară și mândră! E timpul să reacționăm și să o demonstrăm!” – a transmis primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *