Web Analytics
scris miercuri, 10.01.2024

VIDEO. Focoasa Lorena şi primarul „Micky Fermecătorul” din Bascov, virali pe TikTok

Fosta directoare a Centrului Cultural de la Bascov, focoasa Lorena Toma, o comite din nou. Și nu singură, ci împreună cu marea colaborare a vieții ei, primarul Gheorghe Stancu. Supranumit și Micky Fermecătorul. Lorena și Micky au dat în radarul audienței de pe Tik-Tok taman de sărbători. Focoasa influenseriță a postat un clip în care ea face bezele și Chitrosul e undeva în fundal, anesteziat atât de bine încât nu știe exact ce i se întâmplă. Mai mult ca sigur erau la un chef, după mimica obosită a edilului.

VIDEO. Focoasa Lorena şi primarul „Micky Fermecătorul” din Bascov, virali pe TikTok

În ultima vreme, de când e solo în muncă și în dragoste, fosta directoare a Casei de Cultură din Bascov o arde mai mult pe Tik-Tok. Și o arde pe încasare, ca să ne exprimăm profi, dovadă că a ajuns la 15.300 de următori. Ei bine, dacă Lorena iese pe plus, primarul Bascovului iese pe minus. Ca imagine, ca discernământ, ca profil de Macho ratat. Cert e că cineva i-a spus primarului Stancu că a cam ajuns de râsul lumii, dovadă că Lorena a șters filmulețul cu ea și cu edilul. Prea târziu, însă, fiindcă el a fost salvat/copiat și împrăștiat în tot Bascovul și în împrejurimi, cât să se folosească de el în campanie și Constantin Toma de la PNL, zis și Bomborezul, singurul coșmar al lui Stancu dintre contracandidații la primărie.

Asta dacă va mai candida Stancu, fiindcă, alarmat de prăbușirea edilului, PSD va face un sondaj ca să vadă dacă îl va mai pune pe liste sau nu. Ca să revenim la filmuleț, Lorena e toată într-un zâmbet și îmbrăcată în roz bombon. Așa că au ajuns cei din Bascov să creadă că face jocul lui Bomborezu ca să-l scoată mai repede la pensie din primărie pe edilul Gheorghe Stancu. Pardon, pe Micky! Pe Micky Fermecătorul.
M.S.

Citește și Lorena Toma şi-a dat demisia de la Casa de Cultură din Bascov

Citește și Exclusiv. Dezvăluire din dosarul de şantaj sexual la edilul Gheorghe Stancu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *