Web Analytics

Victorie importantă pentru echipa de baschet a Piteștiului

de | 17.03.2023 16:49 | Actualitate, Home, Sport

Echipa de baschet a Piteștiului a obținut o importantă victorie în fața Timișoarei, scor 72-56, în lupta pentru play-off. Iată ce spune antrenorul principal al piteștenilor.

Milan Mitrovic: ”Victoria este victorie, indiferent de modul în care s-a desfășurat meciul. Mă bucur că s-a terminat așa pentru noi, la o diferență convingătoare. Cred că am oprit motoarele cam devreme, însă nu diferența de scor este cea care conta. Sunt mulțumit pentru cele două puncte, pentru victoria obținută în ultimul meci din faza secundă a campionatului, dar sunt alte aspecte care nu mi-au plăcut. Este greu de crezut că putem arăta o altă față în prima repriză. Trebuie să lucrăm la asta și cred că e cel mai important lucru pe care trebuie să îl punem la punct.

Citește și Pitești: Femeie reținută pentru tâlhărie calificată. A furat 10.000 de euro

Avem o echipă unită, care muncește, își dorește să învingă și să arate cel mai bun baschet. Nu ne iese mereu, însă punctele sunt cele mai importante. Îmi felicit băieții și vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținerea lor necondiționată. Victoriile noastre sunt și ale lor”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *