Web Analytics

Pitești: Femeie reținută pentru tâlhărie calificată. A furat 10.000 de euro

de | 17.03.2023 16:30 | Actualitate, Home

Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut o femeie de 21 de ani, din București.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Pitești, împreună cu un bărbat și o femeie, ar fi deposedat un bărbat de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de euro, prin folosirea unui spray lacrimogen.

Citește și Accident cu cinci victime la Schitu Golești

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificate două dintre cele trei persoane bănuite de săvârșirea faptei, care s-au sustras urmăririi penale și au fost date în consemn.

În noaptea de 15 spre 16 martie a.c., acestea au fost depistate pe un aeroport din București, au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești și conduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, femeia de 21 de ani, din București, a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale în consecință.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole