Web Analytics

Victorie chinuită pentru alb-violeți! FC Argeș – Pandurii Tg. Jiu 2-1

de | 3.09.2019 13:12 | Actualitate

 

FC Argeş a obţinut luni seară a treia victorie din acest tur de campionat după ce a învins cu 2-1, pe propriul teren, pe Pandurii Târgu Jiu, una dintre formaţiile care au ca obiectiv evitarea retrogradării.

Deşi se aşteptau să se impună mult mai clar în disputa cu gorjenii, alb-violeţii au avut mult de furcă cu un adversar în mare foame de puncte care a venit la Piteşti să îşi vândă cât mai scump pielea. Piteştenii au început foarte bine partida şi au deschis scorul în minutul 17 prin mijlocaşul Cătălin Barbu care a trimis cu capul în poarta apărată de Mihai Cotolan.

FC Argeș putea intra la cabine cu un avantaj mai consistent, însă Cătălin Barbu şi Tofan au ratat din poziţii ideale. După pauză, FC Argeş a încercat desprinderea decisivă pe tabela de marcaj, însă portarul Pandurilor, în zi de graţie, a ieşit din nou în evidenţă cu paradele sale.

Pandurii a restabilit egalitatea în urma unei faze fixe care nu anunţa nimic. Vişan a trimis în careu din lovitură liberă, iar Robert Bratu scăpat din marcaj, a trimis în plasă din câţiva metri. Bucuria gorjenilor nu a durat decât foarte puţin timp. Cătălin Barbu a readus bucuria pe arena din Trivale după ce a realizat dubla, tot cu o lovitură de cap şi tot în urma unei centrări de manual.

Pandurii a avut şansa să restabilească egalitatea pe finalul întâlnirii, însă Sebastian Agachi a reuşit să scoată din vinclu, şutul lui Vasilescu, de la marginea careului. În minutele de prelungire, oaspeţii au rămas în inferioritate după ce Robert Bratu a primit direct cartonaşul roşu pentru un henţ în careu, însă această eliminare nu a mai contat.

În urma acestei victorii, FC Argeş a urcat pe locul 7 în clasament, cu cele 9 puncte, acumulate în 5 etape. Următorul meci al FC Argeș este programat sâmbătă, de la ora 13.30, în deplasare cu Daco Getica Bucureşti.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii