Web Analytics
scris vineri, 14.08.2020

Victor Jigman: „L-am pus în contact pe dl. Gentea cu un investitor român de top pentru FC Argeş”

Victor Jigman, fostul președinte al FC Argeș, s-a ținut de cuvânt și a intermediat o viitoare colaborare în ceea ce privește finanțarea lui FC Argeș între conducerea clubului din Trivale și un investitor important din România. Jigman a declarat pentru Jurnal de Argeș că domnia sa se află doar în spatele acestui proiect și nu vrea decât să se asigure că lucrurile merg într-o direcție pozitivă în ceea ce privește finanțarea FC Argeș.

Victor Jigman: „L-am pus în contact pe dl. Gentea cu un investitor român de top pentru FC Argeş”

„Sunt societăți comerciale argeșene potente financiar care pot fi membre ale unei societăți pe acțiuni”

Victor Jigman: ”Argeșul nostru fotbalistic se regăsește ca o veche dragoste și este un lucru foarte important pentru arealul fotbalistic, chiar și la nivel național, nu numai pe plan local. Cred că și voi, care sunteți mai aproape de fenomen, v-ați săturat de clinceneni, de voluntarieni și de alte multe echipe mici. Cred că, într-un fel, și Argeșul și Aradul și Timișoara, centre fotbalistice de tradiție ale țării, meritau din nou să aibă echipe în Divizia A. Apoi, vreau să remarc totuși munca asta continuă și persistentă și doritoare de fotbal a celor care s-au implicat, și anume Primăria Pitești, Consiliul Local, care au finanțat tot programul acesta fotbalistic, președintele Cristian Gentea, care a avut răbdare și, mă rog, a dus până la capăt chestiunea asta, lupta asta, are totuși un succes de care se poate bucura și el. Într-un alt plan, lucru pe care vreau să-l subliniez, este că într-adevăr, așa cum am mai spus, cineva va fi alături de echipă în planul finanțărilor… Rămân în continuare adeptul ideei că Argeșul trebuie să gândească repede o structură fotbalistică gen societate pe acțiuni și să se termine odată cu discuția asta cu bani publici sau bani ai unor societăți care sunt subordonate primăriilor. Țin foarte mult ca oamenii care se ocupă de organizarea și managementul continuu al Argeșului să nu uite nicio clipă că, dacă se pun pe treabă, cel mai important lucru este să asigure resursa financiară pentru o desfășurare a activității fotbalistice în mod normal. Iar această chestiune trebuie făcută așa: oameni din privat care vor să ajute fenomenul fotbalistic argeșean. Sunt societăți comerciale mari în Argeș care pot veni cu bani, și mă refer la Grupul de Componente Auto al d-lui Gheorghe Badea, dl. Paul Schiaucu, dl. Nicolae Oiță, cei de la BMW… Deci, sunt societăți comerciale argeșene potente financiar care pot fi membre ale unei societăți pe acțiuni. Nu așa, cu pomană toată ziua. Omul trebuie să știe că este acționar, că are drept de vot acolo unde se iau decizii importante, să pună la conducere o echipă serioasă, un consiliu de administrație serios și să-și facă treaba. Deci, este vorba despre bani din privat, bani ai unor investitori din România, pe care, cât au dreptul legal, de 3-5%, să îi aducă în buzunarul lui FC Argeș”.

„Trebuie să se facă o societate pe acțiuni care să asigure un buget de 2-3-4 milioane de euro”

Victor Jigman: ”Din punct de vedere financiar, eu am făcut o promisiune și am și declarat-o într-un interviu anterior în Jurnal de Argeș, că, dacă echipa intră în Divizia A, eu o să fiu disponibil să aduc finanțator. Și vă dezvălui că a existat o discuție cu un om care este un potențial investitor, care, alături de grupul argeșean de investitori, să facă o societate pe acțiuni care să aducă bani serioși și să asigure un buget de 2-3-4 milioane de euro anual clubului ăsta, pentru un program de 3-5 ani. Ceea ce gândesc acum, și mă refer și la infrastructură, la Centrul de Copii și Juniori și la Divizia C… Trebuie o structură ca pe vremuri. Toate trebuie refăcute, reinventate și puse într-un cadru de lucru actual. Este tot ce pot să spun. Încă o dată felicitări celor care au avut încredere că vor ajunge din nou cu echipa asta în Divizia A, felicitări pentru că merită chestia asta, și mare grijă pentru ceea ce au de făcut! Povești de la unii și de alții, care nu se pricep și le împerechem cu dorințe și cu pofte, nu vor duce la bine și dacă vor duce o vor duce pe o perioadă scurtă de timp, lucru care iarăși nu este bun… Este vorba despre un investitor român care lucrează într-o zonă top de investiții din România. El a fost pus în contact cu actualul președinte de la FC Argeș, dl. Cristian Gentea, deci, este o discuție începută, pe care dl. Gentea o va continua cu mare grijă. Eu sunt doar în spatele acestei povești. Nu vreau să mă mai implic și nu mă mai interesează decât să fiu departe de fenomen. Vreau să fie bine, vreau să fac ce pot, dar nu să mă aplaude cineva sau să mă înjure cineva. Sunt foarte mulți oameni serioși care pot face chestia asta acum, în județul acesta, în municipiul acesta și ei ar trebui să se ocupe de treaba asta, nu eu. Mi-am depășit granițele de vârstă, de dorințe și nu fac decât să mă uit ca cei care fac treabă să o facă bine, să nu se poticnească…”.

Distribuie!

0 Comentarii