Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, s-a întâlnit la Dubai cu familia regală a Emiratelor Unite Arabe

de | 31.10.2021 22:20 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

 

“Sunt român şi ca român mă socot buricul pământului. Că dacă n-aş fi român n-aş fi nimic. Sunt român prin vocaţie, că altfel nu pot să ies. Tot ceea ce gândesc devine românesc.” — Petre Țuțea.
Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, se află timp de trei zile în Dubai unde a avut ocazia să promoveze obiectivele turistice din Jibou, Sălaj, dar și locuri speciale din Transilvania. Vlad Pașcalău este invitat VIP la Dubai la evenimentul Premiile World Fashion Festival, fiind parte din juriu alături de primarul Dubaiului și a familiei regale a Emiratelor Unite Arabe.
World Fashion Festival Award 2021 in Dubai

World Fashion Festival Award 2021 in Dubai

Vlad Pașcalău a punctat și pe plan administrativ și vrea să realizeze înfrațirea între orașul Jibou și Dubai, primul pas fiind trimiterea unei scrisori de intenție către conducerea Dubaiului.
M-am convins că județul nostru are un potențial turistic ridicat, datorită interesului pe care gazdele mele l-au manifestat pentru zona din care provin în momentul în care le-am arătat câteva fragmente din grandoarea pe care o au obiectivele turistice ale Sălajului: Grădina Botanică Vasile Fati, Grădina Zmeilor, Castrul Roman Porolissum, Cetatea Bathory pe care i-am invitat să le viziteze pentru a se convinge de unicitatea și frumusețea lor. Am rămas plăcut surprins de respectul și aprecierea pe care le au față de școala românească de medicină, pe care decid să o urmeze tot mai mulți tineri din Emirate…
Citește mai departe în monitoruldesalaj.ro

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...