Web Analytics

Viceprimarul de la Ciomăgești a murit într-o farmacie din Pitești

de | 10.02.2022 23:04 | Actualitate

Incident teribil joi seară, după ce unui bărbat i-a venit rău într-o farmacie din Pitesti, cartier Găvana.

Potrivit ISU Argeș, barbatul s-a aflat în stop cardio-respirator si a avut nevoie de manevre de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic pentru că la scurt timp a fost confirmat decesul bărbatului.

Este vorba despre viceprimarul comunei Ciomăgești, în vârstă de 49 de ani.

În jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la constatarea decesului unui bărbat, care, după ieșirea dintr-o farmacie, a acuzat în stare de rău. Acestuia i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat.

Citește și: ActiveWatch: 15 organizații civice cer senatorilor să nu voteze pentru lărgirea interceptărilor prin Codul Comunicațiilor

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

În continuare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Bărbatul avea 49 de ani și era din Ciomăgești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *