Vicepreședintele S.U.A. Kamala Harris, testată pozitiv la Covid-19

de | 27.04.2022 08:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a fost testată pozitiv la testul COVID-19 marți, a anunțat Casa Albă. Secretarul de presă al lui Harris, Kirsten Allen, a declarat că nici președintele Joe Biden și nici prima doamnă Jill Biden nu au fost considerați „contacte apropiate” ale lui Harris în ultimele zile. Ultima dată când Harris l-a văzut pe Biden a fost luni, 18 aprilie.

Citește și: Accident în Pitești! Mașină răsturnată lângă Colegiul Național Zinca Golescu

Harris a fost testat pozitiv atât la testul rapid, cât și la testul PCR, dar „nu a prezentat niciun simptom”, a precizat Casa Albă. Ea se va izola la reședința sa, dar va continua să lucreze de la distanță, și se va întoarce la Casa Albă doar atunci când va fi testată negativ pentru virus. Harris, în vârstă de 57 de ani, a primit prima doză de vaccin Moderna COVID-19 cu câteva săptămâni înainte de preluarea mandatului și o a doua doză la doar câteva zile după ziua inaugurării în 2021.

Ea a primit rapelul la sfârșitul lunii octombrie și un rapel suplimentar la 1 aprilie.

Citește și: S-a stins din viață fostul șef al Serviciului Resurse Umane din cadrul SRI Argeș!

Acest articol este despre: Covid,kamala harris,sua,virus

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed