S-a stins din viață fostul șef al Serviciului Resurse Umane din cadrul SRI Argeș!

de | 26.04.2022 18:28 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În ziua de Paști, col. (rtg) Ion Pîrșan, membru al Filialei Argeș a Asociației naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” (A.N.C.E.R.M.) și dirijor al Corului Veteranilor ,,Mihai Viteazul”, a trecut la cele veșnice.

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus miercuri la capela „Sf. Gheorghe”, iar înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la cimitirul „Sf. Gheorghe” din municipiul Pitești. De asemenea, acesta va fi înmormântat cu onoruri militare. „ Dumnezeu să te ierte drag coleg, să te odihnească în pace și să te primească în „CORUL ÎNGERILOR”!, este mesajul transmis de către colegii săi din A.N.C.E.R.M.- Filiala Argeș.”

Citește și: Pitești: Sens giratoriu dezafectat, în cadrul proiectului de management integrat al traficului

Colonelul (rtg.) Ion Pîrșan s-a născut la data de 19.01.1950, în comuna argeșeană Poienarii de Muscel.
Acesta a ocupat funcția de șef al Serviciului Resurse Umane din cadrul SRI Argeș până în anul 2004, când s-a retras la pensie pensie. Colonelul Pîrșan a fost membru al mai multor asociaţii militare. (Antoniu NEGUȚ)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed