Web Analytics

Vicepreședintele Andrei Gerea, alături de consilierii ALDE în centrul Piteștiului

de | 1.06.2018 08:40 | Actualitate

alded centruCampania ALDE “Consilierul de pe strada ta” s-a desfășurat, joi, în zona centru a Piteștiului. La acțiunea de consultare a cetățenilor și administratorilor de asociații de locatari a participat și vicepreședintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, cel care a lansat acest proiect prin intermediul cabinetului parlamentar de la sediul ALDE din Găvana.

Cetățenii din centru au cerut, printre altele, igienizarea și ridicarea gunoiului de la blocul 89 prin serviciul de Salubrizare și montarea de pubele de gunoi în zona Clubului de pensionari de lângă CEZ. Oamenii au solicitat o mai mare implicare din partea Poliției Locale pentru siguranța cetățenilor. Rezidenții au cerut amenajarea unui sens unic între Biserica “Sf. Ioan“ și blocul nr. 1 IRTA cu intrarea din “Dumbravei“ și ieșirea spre Biserica “Sf. Ioan“.

“Am fost alături de colegii mei de la ALDE Pitești în zona Centru unde am discutat cu oamenii despre diverse probleme. De la parcări la sistematizarea traficului, de la gălăgie la siguranță publică. Sunt lucruri care se pot rezolva. Unele mai ușor, altele mai greu, dar cu bunăvoință și implicare, totul este posibil! Campania ALDE Pitești “Consilierul pe strada ta“ va continua și în alte cartiere. Aspectele care pot fi rezolvate pe plan local sunt preluate de consilierii noștri municipali, iar problemele care vizează aspecte care pot fi modificate în plan legislativ îmi sunt transmise prin consilierii parlamentari”, a precizat deputatul Andrei Gerea, chestor al Camerei Deputaților.

La acțiune au participat și consilierii locali Ionuț Zidaru și Daniel Florea, consilierii deputatului Andrei Gerea, precum și Dan Olărescu, Adrian Pica, Cătălin Gherzan, Aurelian Mondiru și Nicolae Mazilu, vicepreședinți ai organizației municipale.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii