Web Analytics
scris joi, 07.09.2023

Vicele Tofan a lovit de două ori: l-a devoalat pe consilierul Şerbănoiu, apoi a mers să dea piept cu protestatarii

Dintre cei 13 inițiatori ai proiectului de hotărâre prin care Trivalea să devină pădure-parc, viceprimarul Gelu Tofan este singurul care a avut curajul să meargă între protestatari. Între cei circa 70-80 de protestatari, să fie clar, că atâția a reușit să convingă Mihai Coteț, șeful liberalilor piteșteni, să-l urmeze în piața Primăriei Pitești. Fără să se teamă de huiduieli sau înjurături, pe care oricum și le-a luat, vicele Tofan a dialogat cu stoicism cu protestatarii. Și a explicat calm că în pădurea-parc nu se poate construi și nici betona, e tot o formă de arie protejată, dar mai blândă și care permite amenajarea cu alei, foișoare din lemn, trasee pentru drumeții și bicicliști, construcția de toalete și iluminat public. Și că, practic, pădurea-parc e destinată în primul rând piteștenilor, pentru recreere, în vreme ce aria protejată e mai severă, pune accent pe conservarea biodiversității și aproape că exclude omul din peisaj. Nu știm pe câți dintre protestatari i-a convins vicele Tofan, însă gestul merită un big like.

Vicele Tofan a lovit de două ori: l-a devoalat pe consilierul Şerbănoiu, apoi a mers să dea piept cu protestatarii

Tot vicele Tofan este și cel care a descoperit că unul dintre cei patru liberali din tabăra Coteț, susținătoare a proiectului de arie protejată, e vorba de practicantul de stand-up comedy (nu e nicio glumă!), Răzvan Șerbănoiu, a semnat în 2019, la cortul de campanie al dr. Tiberiu Irimia, pentru proiectul de… pădure-parc.
Al naibii Sherlock Holmes mai e și Gelu Tofan ăsta! A ajuns să concureze la capitolul investigații chiar cu cei de la Recorder sau Rise Project! Ca s-o scurtăm, foștii colegi din PNL, e vorba de Coteț, Șerbănoiu și Apostoliceanu, au ajuns să îl viseze și noaptea.

Citește și Sergiu Rizescu a ajuns Cetăţean de onoare al Piteştiului la propunerea viceprimarului Gelu Tofan

Citește și Gelu Tofan: „Excluderea nu mă va face mai puţin liberal decât sunt”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *