Web Analytics

Vicele Apostoliceanu: „Vreau să văd ce se întâmplă la Urbanism”

de | 25.07.2019 13:51 | Politica si Administratie

Pe 18 iulie, la ultima ședință de Consiliu Local Pitești, primarul Cornel Ionică a declarat că în ultimii doi ani nu a mai trecut pragul biroului Urbanism. Iar această afirmație l-a nemulțumit pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu, care a declarat pentru „Jurnalul de Argeș”: „Domnul primar, în ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută, a declarat că de doi ani nu a mai călcat pe la Urbanism, ceea ce mi se pare foarte rău; înseamnă că cei de la Urbanism fac tot ce vor ei, nimeni nu întreabă pe nimeni. De luni, 29 iulie, când revin din concediu, mă voi implica din nou la Urbanism. De un an nu am mai semnat, nu am mai văzut absolut nicio autorizație de construcție, nimic… Vreau să văd ce se întâmplă la Urbanism”.

Ionică: „Nu trebuie pusă presiune pe oameni…”

I-am solicitat un punct de vedere și primarului Cornel Ionică legat de faptul că ia legătura foarte rar cu cei de la Urbanism, asta și în contextul în care în ultimii ani în Pitești s-a instaurat un haos urbanistic, cu autorizații pentru blocuri date pe bandă rulantă și fără verificarea strictă a tuturor documentelor, reglementărilor și restricțiilor.
„Eu la Urbanism, în 2018, nu cred că am călcat vreodată pe la ei în birou. Iar în acest an am fost la ei cu o singură problemă, legată de Războieni. Nu trebuie pusă presiune pe oameni, ei trebuie să își facă datoria. Primarul acordă atribuțiuni, în conformitate cu legea, secretarului, viceprimarilor. Eu nu am intrat în birou la cei de la Urbanism tocmai ca să nu îi sâcâi și să nu se interpreteze și pentru ca oamenii să își facă treaba. Eu i-am găsit în Primărie pe acei oameni de la Urbanism, ei știu ce au de făcut. Nu cred că ar fi OK să mă duc la Urbanism și să le zic: «Fă așa, fă așa!». Trebuie să împăcăm lucrurile”, spune Cornel Ionică, primarul Piteștiului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii