Web Analytics

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

de | 6.12.2021 18:17 | Actualitate

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș.

Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde Război, i-au făcut o vizită acasă colonelului în retragere care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Ajuns la onorabila vârstă de 95 de ani, în tinerețe, Nicolae Predescu a fost reprezentantul Arsenalului Armatei Române pe județul Argeș. Ulterior, el a activat în structura Ministerului Afacerilor Interne, la Pompieri (astăzi ISU). După pensionare a fost unul din membrii de bază ai Corului Veteranilor.

Citește și VIDEO. Spiridușii Moșului au deschis Târgul de Crăciun, la Pitești

Vicepreședintele Consiliului Județean a petrecut mai mult timp alături de veteranul de război, care a memorat o parte din experiențele trăite în momentele din timpul celui de al Doilea Război Mondial și i-a transmis acestuia mulțumiri pentru activitatea sa din partea Consiliului, dar și a cetățenilor din județ. Adrian Dumitru Bughiu i-a oferit veteranului de război o plachetă de onoare din partea președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și i-a oferit un tort aniversar.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii