VIDEO. Spiridușii Moșului au deschis Târgul de Crăciun, la Pitești

de | 6.12.2021 14:09 | Actualitate, Home

În seara de Moș Nicolae, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun Pitești, ediția acestui an fiind una inedită, într-un concept nou, sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, municipiul nostru intrând, astfel, în rândul orașelor ce se pot bucura de un Târg de Crăciun recunoscut la nivel național, ca eveniment cu identitate locală.

Momentul deschiderii a fost marcat prin sosirea spiridușilor aduși de caleașca Moșului, iar atmosfera de sărbătoare a fost completată de aprinderea iluminatului festiv, de către primarul municipiului, Cristian Gentea, alături de Paula Seling, invitata Filarmonicii Pitești la concertul de Crăciun din aceeași seară. 

Citește și: Magazinul de hăinuţe pentru copii „Luana’s Boutique” are ţinute speciale pentru Crăciun

Colindele interpretate de solistă au răsunat lângă bradul împodobit, tradiția fiind continuată de corul teologic al Bisericii Domnești „Sfântul Gheorghe”. Copiii au primit, din partea elfilor ce l-au însoțit pe Moș Crăciun, dulciuri și brioșe, iar cei mai mici dintre ei au putut să îi transmită Moșului dorințele lor, în cadrul special amenajat pentru ei la Târgul de Crăciun din Piața Primăriei.

Târgul de Crăciun este deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00, până în data de 31 decembrie a acestui an. Piteștenii sunt invitați să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, ținând cont și de măsurile impuse de situația pandemică – purtarea corectă a măștii și distanțarea fizică.

„Cele mai frumoase sărbători sunt cele de acasă! Vă doresc, dragi piteșteni, să fiți sănătoși alături de familiile dumneavoastră, să aveți parte de bucurii și să aveți, an de an, sărbători tot mai frumoase! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a transmis Cristian Gentea, Primar al Municipiului Pitești

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. La fața locului intervin de urgență pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. Momentan nu se cunosc...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...