Web Analytics

O vedetă rock din America şi-a serbat ziua de naştere cu tort şi artificii pe scena festivalului Stonebird

de | 11.08.2019 15:51 | Actualitate

Şi sâmbătă 10 august, a II-a ediţie a Festivalului rock Stonebird de la Corbi a strâns mii de fani. Au fost în total peste 3.000 de spectatori veniţi din toată ţara care au avut ce vedea. Seria concertelor a fost deschisă de trupa The Rock, urmată de Alex Calancea şi Lupii, Zob, precum şi Bucovina. Vlad Gorneanu, solistul trupei ZOB, a avut mai multe „înţepături” verbale la adresa jandarmilor pe parcursul concertului, neuitând că aceştia l-au bătut pe nedrept în 2006 după un meci Steaua-Dinamo.

Un moment special a fost atunci când pe scenă a urcat legendarul rocker american David Reece, fostul solist al trupei Accept. David Reece şi-a serbat ziua de naştere chiar pe scena de la Stonebird, primind de la organizatori un tort-pe care l-a împărţit cu fanii-şi un spectaculos foc de artificii.

Primarul Virgl Baciu de la Corbi a dansat toată seara, fiind într-o formă de zile mari şi purtând un tricou cu însemnele trupei Bucovina. Printre spectatori i-am remarcat pe Maria Dinu-administratorul judeţului şi pe Florin Frătică, fostul primar de la Bradu.

Jurnalul de Argeş este partener media al festivalului Stonebird.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii