Web Analytics

Valeriu Gheorghiţă, noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”

de | 2.03.2022 09:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Serviciul Român de Informaţii anunţă, miercuri dimineața, într-un comunicat, că începând de ieri, 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiţă va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”. Acesta a fost eliberat, marţi, de la şefia Comitetului național de coordonare a vaccinării.

Citește și: ANAT sprijină refugiații din Ucraina

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV). ”La conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală. Conducerea SRI îi urează bun venit”, se arată în comunicatul transmis. 

Citește și: 2 Martie 1992 – Republica Moldova a devenit membră a Organizaţiei Naţiunilor Unite

Premierul Nicolae Ciucă a decis, marţi, încetarea calităţii de preşedinte al Comitetului de coordonare a vaccinării a lui Valeriu Gheorghiţă. Acesta va fi înlocuit de Andrei Baciu, care a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *