Web Analytics

„Uşile PNL Piteşti vor fi deschise către toţi cei care doresc să se implice în viaţa societăţii”

de | 17.03.2022 13:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Prima conferinţă de presă a lui Mihai Coteţ, după ce a fost ales preşedinte la organizaţia municipală:

Mihai Coteț, noul președinte al PNL Pitești, a prezentat noua echipă, cu oameni vechi și noi, cu experiență sau tineri care vor să se implice, și a vorbit despre alegerile de sâmbătă, 12 martie, spunând că acestea s-au desfășurat corect, au fost transparente și cu intrare liberă pentru toată lumea.

”Echipă cu forța nu poți face, trebuie să îți dorești acest lucru”

„Ideea a fost de a construi o echipă din oameni care își doresc să se implice și să construiască un alt fel de birou politic, o echipă de oameni care își doresc să facă lucrurile altfel, nu cum a fost până acum. E foarte important ca fiecare membru să înțeleagă că echipă cu forța nu se poate face, trebuie să îți dorești acest lucru. Nu este o obligație, este o acțiune voluntară. Rolul meu a fost să identific acești oameni și să îi pun la aceeași masă. Degeaba construiești un proiect politic, dacă nu ai cu cine să dezvolți ce îți dorești să faci. Îmi doresc ca oamenii din echipă să fie implicați și cred că liderul este cel care dă tonul, îi pune la masă pe toți și îi antrenează și îi implică pe toți ceilalți. (…) Îmi doresc să avem o organizație vie, o organizație implicată în viața comunității. Aici trebuie să înțelegem că ușile PNL Pitești vor fi deschise către toți oamenii care își doresc să se implice activ în viața societății și nu neapărat în calitate de membri de partid, ci își pot aduce contribuția în calitate de cetățeni, în calitate de oameni care vor să schimbe lucrurile, în calitatea de oameni care vor să facă altfel lucrurile să funcționeze din punct de vedere administrativ în orașul nostru”, a declarat Mihai Coteț, în cadrul conferinței de presă de marți, 15 martie, de la PNL Pitești. Acesta a mai spus că PNL Pitești trebuie să devină o organizație etalon a PNL Argeș și că mizează pe sprijinul echipei, căreia i-a mulțumit.

Citește și Liberalul Mihai Coteț și-a donat indemnizația de consilier local în folosul unor elevi de la o școală din Pitești

Cătălina Dumitrașcu: ”La ce ne-a fost de folos că ne-am spălat rufele în public?!”

La conferință au participat și Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar adjunct și noul prim-vicepreședinte al PNL Pitești, și Răzvan Șerbănoiu, numit vicepreședinte. Cătălina Dumitrașcu a declarat că noua numire este o provocare, după 14 ani de politică. „Întotdeauna m-am alăturat echipelor care cresc oameni, nu echipelor care îi dau la o parte”, a spus Dumitrașcu, care a remarcat prezența mai mare a femeilor decât a bărbaților în Biroul politic local, de la 4 la 7 femei. Tot Cătălina Dumitrașcu și-a cerut scuze pentru lucrurile care au mai scăpat de-a lungul timpului și care au slăbit încrederea partidului. „La ce ne-a fost de folos faptul că ne-am spălat rufele în public?! Cred că n-am făcut altceva decât să ne vulnerabilizăm și să lăsăm adversarii politici să ne atace”, a încheiat Cătălina Dumitrașcu.

Citește și Mihai Coteț despre proiectul Pădurea Trivale: “Vrem arie protejată și vrem zonă de pădure parc”

Răzvan Șerbănoiu: ”Îmi place să cred că ne-am ales un lider, și nu un șef”

Legat de alegerile pentru noul președinte al PNL Pitești, Răzvan Șerbănoiu a spus: „A fost votată o echipă, care și-a ales un lider. Îmi place să cred că ne-am ales un lider, și nu un șef. Suntem toți aici benevol, nu suntem mânați de alte dorințe decât acelea de a face bine orașului”.
Liberalii intenționează ca o zi pe săptămână să deschidă ușile către cetățeni și membrii partidului pentru o comunicare mai transparentă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *