Web Analytics

Liberalul Mihai Coteț și-a donat indemnizația de consilier local în folosul unor elevi de la o școală din Pitești

de | 20.09.2021 14:17 | Actualitate, Politica si Administratie

Mihai Coteţ, consilier în Consiliul Local Pitești din partea PNL, şi-a donat indemnizaţia unor elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” care aveau nevoie de o tablă mobilă pentru a-și putea desfășura activitatea în continuare. 

CITEȘTE ȘI: Simona Bucura Oprescu: „47 de ani de la inaugurarea celui mai frumos drum din lume!”

„Copiii clasei a II-a a Școlii Generale ,,Nicolae Bălcescu” aveau nevoie de o tablă mobilă, așa că am răspuns fără să stau pe gânduri solicitării Asociației de Părinți. Indemnizația lunară de consilier a mers, cu tot dragul, către ei. Toată admitrația pentru ceea ce se face în această școală! Probabil că este singura din județ unde există amenajată o clasă în aer liber, acolo unde elevii învață ori de câte ori vremea o permite. Știu că sunt mulți oameni de afaceri sau persoane publice care pot întinde o mână de ajutor. Îi îndemn să o facă, pentru că școlile piteștene se confruntă cu destul de multe lipsuri. Știu că responsabilitatea este în primul rând a statului, dar cred, în egală măsură, că o comunitate cu oameni implicați este o comunitate mai frumoasă și mai puternică., a postat liberalul Mihai Coteț pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, despre Alianța Pentru Patrie, fondat de Codrin Ștefănescu: „Nu e partidul meu, eu doar îl susțin”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii