Web Analytics

Urmările furtunii de duminică seara în județul Argeș

de | 23.07.2018 13:54 | Actualitate

Duminică seara un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Exercițiu, pentru degajarea unui copac căzut peste două autoturisme, în urma unei furtuni.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Frații Golești, pentru degajarea unui copac căzut peste un autoturism, în urma unei furtuni.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, strada Brândușei, pentru degajarea unui copac căzut pe gardul unei gospodării și care punea în pericol siguranța trecătorilor.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Tineretului, pentru degajarea unui copac căzut peste două autoturisme, în urma unei furtuni.

Un echipaj cu o autospecială de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în orașul Costești, strada Industriei, pentru evacuarea apei acumulată în urma precipitațiilor, din curtea unei gospodării. Cu ajutorul motopompei, s-au evacuat aproximativ 150 mc de apă. Totodată, pe strada Teilor, s-a monitorizat situația în cazul unei curți prin care trecea apa scursă de pe dealuri, astfel încât aceasta să nu inunde locuința.

Spre dimineața zilei de luni, un echipaj cu o autospecială de la Secția de Pompieri Costești a intervenit pe DN 65 A, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii