Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Update. În ce stare se află argeșeanul căzut de pe schelă. A fost sesizat Inspectoratul de Muncă

Un bărbat a căzut de pe schelă, în această dimineață, în localitatea Pietroșani, satul Bădești, subiect prezentat și AICI.

Update. În ce stare se află argeșeanul căzut de pe schelă. A fost sesizat Inspectoratul de Muncă

A intervenit un echipaj al SAJ, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului în vârstă de 30 de ani. Ulterior, pacientul a fost intubat, preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la ambulanța SAJ și transportat la spital.

Citește și Poliția caută conductor câini în Argeș. Alte 59 de posturi libere în țară

Din primele verificări, efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul din Cicănești lucra la o societate care efectuează lucrări de anvelopare la o clădire și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 3 m.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal, mai transmite IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *