Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Poliția caută conductor de câini în Argeș. Alte 59 de posturi libere în țară

Până pe 3 aprilie se pot depune dosarele pentru 60 de posturi de agenți de poliție și conductori de câini scoase la concurs de mai multe inspectorate de poliție din țară.

Poliția caută conductor de câini în Argeș. Alte 59 de posturi libere în țară

Printre acestea se numără și un post Agent II (și conductor câini), prevăzut cu gradul de Agent șef principal de poliție, la Poliția Municipiului Pitești – Secția 2 Poliție – Biroul Ordine Publică – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Poliției Române: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt.

„Poliția Română caută iubitori de animale! Este primul criteriu „nescris”! Pentru ce? Pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor de câini) scoase la concurs, este esențial să îți iubești, să îți îngrijești și să îți dresezi partenerul patruped! Posturile scoase la concurs se regăsesc în toată țara, astfel, vom avea rugămintea să vă documentați despre acest aspect, cât și despre condițiile generale, criterile specifice, probele de concurs ș.a.m.d. în link-ul din comentarii”, a transmis Poliția Română.

Citește și Fostul primar Cătălin Cherecheș a fost extrădat din Germania și a ajuns în România

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *