Web Analytics

UNTOLD: „Intrarea la festival pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid COVID-19”

de | 21.02.2021 11:14 | Cultură, Actualitate

Organizatorii UNTOLD se pregătesc de o ediție cu un număr de fani redus și reguli clare în contextul pandemiei de COVID-19.

Citește și: Doi înalți ierarhi din Biserica Ortodoxă – Calinic Argeșeanul și Teodosie Tomitanul – se contrazic pe tema botezului

Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD și NEVERSEA, a anunțat că la cele două festivaluri de muzică ar putea participa doar persoane vaccinate, persoane cu anticorpi sau persoane negative la testele rapide.

„Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vara cu evenimente.

Citește și: Scos din casa de oaspeţi a Câmpulungului, Ţâroiu o face obraznică pe Lasconi

Nu putem speră, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri.” a precizat acesta.

Citește articolul integral pe monitorulcj.ro, parte a platformei jurnaliștilor în serviciul public Presshub.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii