Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Un VIS frumos, nepromovat

Veștile bune circulă tare greu, deși secretul unei politici de marketing e următorul: cu cât se lansează campania mai repede, cu atât mai bine! Aflăm că la TIFF a fost, printre premierele absolute, și filmul „Visul”. Dar politica TIFF e contraproductivă. Promovezi filmul doar cu o lună înainte de difuzare. Așa s-a întâmplat și cu „Visul”.
A spart gheața, timid, regizorul Cătălin Saizescu. L-a urmat scenaristul Gabriel Gheorghe și, în final, acrița Ania Cazan-Harman. Actrița Georgiana Saizescu încă nu a promovat filmul, deși din 12 decembrie se află în cinematografele din toată țară.

Un VIS frumos, nepromovat

Pentru noi, ca argeșeni, e frustrant. Nu în orice zi apare un film artistic preponderent made in Argeș (chiar dacă e filmat la Rahova). Pentru că producția, o comedie, cuprinde nu mai puțin de patru argeșeni (Gabriel Gheorghe, scenarist), actrițele Georgiana Saizescu și Ania Cazan-Herman și regizorul Cătălin Saizescu (pe jumătate piteșean, prin soție).
În alte roluri: Vlad Logigan, Serghei Mizil (acesta, fostul prieten al lui Nicușor Ceaușescu, e dat ca… vedetă), Gloria Găinat, Magda Catonescu, Nicodim Ungureanu și flautistul Silviu Mircescu.
Ce-i drept, abia așteptăm să vedem filmul! Nu avem multe amănunte, promovarea e la pământ. Vom reveni!

Citește și Semnal editorial. „Lia Mora”, de Dumitru Ungureanu

Citește și Adina Sima, la 18 ani, şi-a dorit un… cal cadou!

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Gloria GĂITAN!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *