Web Analytics
scris miercuri, 01.09.2021

Un vecin reclamă muzica de la nunţile şi petrecerile făcute la păstrăvăria fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

# Rămas fără uniformă şi pus sub control judiciar de DNA, subcomisarul Aioanei are şi probleme de… ordine publică

Un vecin reclamă muzica  de la nunţile şi petrecerile făcute la păstrăvăria fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

Rămas fără uniforma la adăpostul căreia derula afaceri și pus sub control judiciar de către DNA, fostul comandant adjunct de la Mioveni, subcomisarul Marius Aioanei, se confruntă cu noi probleme. De această dată de… ordine publică. Astfel, vecinul său de la Valea Danului (unde fostul polițist are Păstrăvăria Zăvoi, una dintre afacerile pentru care a plătit cu cariera) îl reclamă constant pentru muzica dată prea tare, la nunțile și botezurile organizate acolo, până la ore târzii din noapte.

Citește și Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

„Aceste fapte săvârșite în ultimul timp mi-au creat un disconfort groaznic și nu mă mai pot odihni. Am coșmaruri, aud muzica în somn, mă trezesc speriat la orice zgomot care se aude, intru în panică, viața mea a devenit un coșmar!”, spune Constantin Buzoiu. Acesta a venit la redacție și ne-a prezentat și trei CD-uri pe care se află înregistrările cu muzica și petardele aruncate la petrecerile din respectiva locație a familiei Aioanei.
De altfel, înregistrările se află depuse la Poliția Albeștii de Argeș, la Valea Danului, la Poliția Curtea de Argeș, dar și la Inspectoratul General al Poliției Române, acolo unde au ajuns plângerile vecinului. Pentru că, spune Constantin Buzoiu, polițiștii din zonă nu pot gestiona corect situația.
Potrivit unui răspuns al IGPR, rezultă că, în urma verificărilor efectuate, reprezentanții Păstrăvăriei Zăvoi au fost sancționați contravențional pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

Citește și Surse. Comisarul Aioanei ar fi făcut denunţ despre mai mulţi politicieni argeşeni

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită