Web Analytics

Surse. Comisarul Aioanei ar fi făcut denunţ despre mai mulţi politicieni argeşeni

de | 14.07.2021 13:44 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

Pe surse, am aflat că fostul comandant adjunct al Poliției Mioveni, pus sub control judiciar de către DNA Pitești pentru multiplele afaceri pe care le derula la adăpostul uniformei de polițist, s-ar fi pus serios pe scris. Și că ar fi la fel de prolific ca Mihai Sadoveanu, din moment ce denunțul său sare de 40 de pagini, așa, la o primă evaluare. Și câte n-ar fi scris comisarul Marius Aioanei, ca să beneficieze de înjumătățirea pedepsei și să scape chiar cu suspendare, asta în cazul în care face și un frumos acord de recunoaștere a vinovăției.

Din informațile noastre, în pixul lui Aioanei ar fi picat mai mulți politicieni argeșeni care au poposit la chefuri, la păstrăvăria lui din zona Curtea de Argeș. Politicienii din denunț fac parte din mai multe partide, iar unii, mai cu talent și mai cu putere, i-ar fi promis chiar și lucrări la noua autostradă Pitești-Sibiu. Așa se explică și febra polițistului din ultima perioadă, de a cumpăra buldo-excavatoare și alte utilaje pentru lucrări de infrastructură drumuri.

Am mai aflat că în denunțul comisarului Aioanei și-ar fi găsit loc și niște ofițeri de la Serviciul Operațiuni Speciale Vâlcea, dar și fostul său șef de la Poliția Mioveni, Cristian Mihalcea, însă acesta din urmă mai mult pentru nereguli de ordin administrativ. Un fel de vax albina. Oricum, Mihalcea e în continuare o nucă prea tare chiar și pentru pixul lui Aioanei.

Interesant e însă ce au găsit procurorii DNA în telefoanele și calculatorul ridicate de la comisarul-șef Aioanei, la percheziția informatică. Acolo e nucleara și acolo poate fi descoperită toată rețeaua care îl folosea și îl sprijinea pe Marius Aioanei în demersurile sale infracționale. (ELECTRO-CUTARE)

Citește și DNA a descoperit documente clasificate din dosare de evaziune, în fişetul fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

Citește și Generalul în rezervă Nicolae Berechet, critic faţă de recentele scandaluri din poliţie: „Văd oameni puşi să conducă structuri şi care nu au capacitatea, nici informativă, nici aplicativă să o facă”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii