Web Analytics
scris duminică, 07.01.2024

Un turist a traversat cu mașina două pârtii pentru a-și duce bagajul direct la hotel

Un turist a traversat două pârtii cu mașina, la Muntele Mic, în judeţul Caraş Severin, până a rămas blocat în zăpadă. El le-a explicat jandarmilor montani că a vrut să ajungă cât mai aproape de locul unde avea cazare și de aceea a recurs la această metodă.

Un turist a traversat cu mașina două pârtii pentru a-și duce bagajul direct la hotel

Citește și: Moarte suspectă în Rusia: șefa știrilor de la postul Kuban, găsită otrăvită


”Un turist a traversat cu maşina două pârtii, punând în pericol viaţa şi integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflaţi în misiune de patrulare, au observat maşina pe pârtia de schi şi au intervenit prompt la faţa locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenţiona să-şi ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, informează, duminică, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Caraş Severin. Jandarmii l-au amendat pe turist cu 1000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces şi punerea în pericol a siguranţei pe pârtiile de schi.

Citește și: Bărbat găsit mort în mare, în zona Portului Tomis din Constanța


Este al doilea incident de acest fel petrecut în ultimele zile în zonă. În urmă cu două zile, un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori, el explicând: „Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *