Web Analytics
scris vineri, 10.11.2023

Un transport cu gabarit depășit ajunge în Argeș

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ne informează că în perioada 13-17 noiembrie se va desfășura un transport cu depășiri de gabarit pe un traseu care are limita în Argeș, la Bradu.

Un transport cu gabarit depășit ajunge în Argeș

Citește și: A fost arestat şi Tony Colombo, cântăreţul Camorrei pe care Nicola Inquieto l-a adus la Piteşti

Astfel, vehiculul care va transport o structură metalică, va circula pe traseul Nădlac II PTF – A1 – DN 68A – A1 – Centura Sibiu – A1 – Boița – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 7 – DN 67 – DN 64 – Găneasa – DN 65 – Drum expres Craiova-Pitești – DN 65 – DN 65B – Bradu (județul Argeș).

Lățimea maximă a vehiculului este de 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Cu mențiunea că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a unor astfel de vehicule este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare a transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de mașini autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...