Web Analytics
scris vineri, 10.11.2023

A fost arestat şi Tony Colombo, cântăreţul Camorrei pe care Nicola Inquieto l-a adus la Piteşti

Tony a făcut și un filmuleț cu prietenul Inquieto

La sfârșitul săptămânii trecute a fost arestat și Tony Colombo, cântărețul de suflet al lui Nicola Inquieto și al Camorrei, împreună cu soţia sa, Tina Rispoli, văduva lui Gaetano Marino, șefului mafiei napoletane. În 2017, Tony Colombo a venit la Pitești, la „curtea” lui Nicola Inqueto, iar aici a realizat și un filmuleț pe care l-a postat pe Facebook și în care spunea: „Bună seara din România, bună seara de la Pitești, care se pronunță Pitești…! Este ziua de naștere a amicului meu, care mi-a dorit prezența aici, în mod obligatoriu. Nicola, suntem în direct pe Facebook, vino aici!”. Iar Nicola Inquieto a apărut în cadru. Era debutul lui Tony Colombo, ca și cântăreț, în univesul criminalității din Estul Europei.

A fost arestat şi Tony Colombo, cântăreţul Camorrei pe care Nicola Inquieto l-a adus la Piteşti

Tony se căsătorise cu văduva fostului șef al mafiei din Napoli

Colombo și soția sa, văduva fostului șef al mafiei din Napoli, se numără printre cele 27 de persoane reținute în timpul unor raiduri ale poliției care au vizat clanul Di Lauro, scrie The Guardian. În 2020, înainte de a-și anunța retragerea din activitatea muzicală, Antonio „Tony” Colombo era cel mai cunoscut cântăreț de neomelodico, un gen pop italian care are un mare succes în fiefurile mafiote din regiunile sudice ale Italiei. Cântecele sale erau atât de apreciate în rândul lumii interlope, încât atunci când s-a căsătorit cu Tina Rispoli zeci de membri ai Camorrei au participat la nunta lor. Originar din Palermo, Colombo devenise atât de popular printre mafioții italieni, încât, potrivit poliției, a ajuns să lucreze pentru ei. El și soția sa s-au numărat printre cele 27 de persoane arestate săptămâna trecută în timpul unei acțiuni antimafia a poliției din Napoli.

Cântărețul spăla banii mafiotului Marco Di Lauro

Amândoi sunt suspectați că au lucrat cu clanul mafiotului Marco Di Lauro, la rândul său încarcerat de ceva vreme. Potrivit procurorilor, Colombo, în vârstă de 37 de ani, ar fi primit fonduri ilicite de la clanul mafiot, pe care le-a deghizat în venituri obținute din cariera sa muzicală. Colombo și Rispoli au negat orice implicare în crima organizată.
În ceea ce-l privește pe Nicola Inquieto, acesta a fost încarcerat în 2018 pentru câteva săptămâni, apoi eliberat. Iar în vila sa din Găvana, Pitești, pentru a sărbatori eliberarea sa, se cânta un hit al lui Tony Colombo. Din păcate pentru el, după un an a fost arestat din nou și, de data asta, condamnat la 16 ani de închisoare de judecătorii italieni care l-au acuzat de asociere la mafia italiană.

Citește și Nicola Inquieto, audiat în videoconferinţă la Judecătoria Piteşti: „Mă simt vinovat moral”

Citește și Mama băiatului mort pe şantierul lui Nicola Inquieto a cerut strămutarea dosarului din Argeş

Citește și Căutat în Italia pentru a fi audiat, fratele lui Inquieto se ascunde în Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *