Web Analytics

Un tânăr absolvent de Poliţie şi Teologie – prins beat şi drogat la volanul unei maşini furate

de | 30.01.2022 17:36 | Actualitate, Dezvăluiri

Şocant! Caz incredibil în judeţul Teleorman! Un bărbat a alertat poliţiştii după ce maşina i-a fost furată din faţa unui restaurant. Când l-au găsit pe hoţ, câteva ore mai târziu, oamenii legii au rămas muţi de uimire. Cel care furase maşina, un tânăr poliţist, era beat criţă şi drogat.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din judeţul Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Conform presei locale, mașina a fost furată de la un resturant care livrează mâncare la domiciliu.

Citeşte şi: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că Miuţescu va sfârşi ca Mircea Drăghici”

Autoturismul a fost găsit, ulterior, în localitatea Nanov. „În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria”, a transmis IPJ Teleorman. Un lucru interesant este faptul că tânărul agent de Poliţie este diacon la o biserică din judeţ, în timpul liber. (A.N)

Sursa foto: observatornews.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *