Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Un român și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat

Un incident tragic a avut loc în județul Botoșani, unde un bărbat și-a ucis soția și apoi s-a sinucis. Potrivit autorităților, tragedia a fost descoperită luni dimineața.

Un român și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat

Conform Deliei Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, cazul șocant a fost descoperită luni dimineața. La data de 27 mai 2024, autoritățile au fost alertate cu privire la moartea unui bărbat de 53 de ani, care a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. În interiorul locuinței, soția sa, în vârstă de 47 de ani, a fost descoperită moartă, prezentând leziuni la nivelul capului.

Citește și: Tatăl bărbatului care a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său

„La data de 27 mai 2024, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilişeu Horia a fost găsit decedat ( prin spânzurare), în curtea locuinţei, iar în interiorul imobilului a fost găsită decedată soţia acestuia, de 47 de ani” a declarat Delia Nenișcu.

Primele cercetări indică faptul că bărbatul și-ar fi ucis soția într-un act de violență extremă, înainte de a-și lua propria viață. Potrivit investigatorilor, femeia prezenta răni severe la nivelul capului, sugerând o moarte violentă.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, care continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc această tragedie. Anchetatorii încearcă să reconstituie evenimentele care au dus la acest act de violență extremă și să înțeleagă motivele din spatele gestului bărbatului.

Citește și: Salvamontiștii argeșeni, intervenție în masivul Piatra Craiului. O persoană de 47 de ani este rănită

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită