Web Analytics

Un motan din Ucraina a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes

de | 19.05.2022 14:45 | Actualitate, Cultură

Un motan din Harkov a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes. Stepan are peste un milion și jumătate de urmăritori pe Twitter și Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina. Cei doi se află pe Coasta de Azur din luna martie.

Citește și: Şefa Serviciului Creşe: „Pe mulţi dintre părinţi i-am încurajat chiar eu, pentru că am considerat extrem de important”

Stepan şi-a câștigat popularitatea în întreaga lume pe rețelele sociale pentru natura sa calmă și postura obosită. Stepan este cea mai populară pisică din Ucraina.

Stăpâna lui Stepan, Anna, l-a găsit când era mic şi de atunci, a locuit cu ea într-un bloc de apartamente înalt în Saltivka, Harkov. În 2020, în perioada de carantină, Anna a înregistrat primul videoclip cu pisica ei și a avut câteva milioane de vizualizări. De atunci, Anna a postat noi fotografii și a făcut poze cu pisica aproape în fiecare zi. Potrivit canalului de YouTube al The Moscow Times, până în iulie 2021, faima pisicii a trecut granițele țării. În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

Citește și: Argeşul a pierdut o mare personalitate. Înmormântare impresionantă şi onoruri militare pentru cel care a fost Şerban Valeca

Pe 24 februarie a.c., Anna și Stepan au fost surprinși de invazia rusă, în timpul căreia au avut loc bombardamente violente la Harkov. O parte din oraş a fost distrus, inclusiv mai multe cartiere rezidențiale. Zeci de oameni au murit sau au fost răniți. După ce a început invazia, pe conturile de socializare ale lui Stepan a apărut informaţia că atât pisica, cât și stăpâna ei au supraviețuit bombardamentelor şi s-au refugiat într-un adăpost. Fotografii cu distrugerile cauzată de forțele ruse au fost postate pe conturile lui Stepan, alături de mesaje care cer încetarea invaziei și revenirea la pace. După ce Stepan și familia sa au evadat în Polonia, World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franța. Din luna martie, se află cu toţii în siguranţă pe Coasta de Azur.

Sursa: stiri.tvr.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *