Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Un milionar celebru, din România, a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment

Un alt milionar celebru, din România, îi urmează calea lui Irinel Columbeanu. Bărbatul a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment.

Un milionar celebru, din România, a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment

După Irinel Columbeanu și Alex Rădulescu, un alt milionar român, Ion Măgădan, a ajuns la sapă de lemn. Tribunalul a declarat falimentul companiei sale, Miro SA, în urmă cu șase ani, iar lichidatorul încearcă încă să recupereze din bunurile rămase.

Citește și: Cum a reacționat văduva lui Sorin Anghel după ce copiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”

Miro SA și-a cerut insolvența în 2013. După cinci ani, Tribunalul Bistrița-Năsăud a stabilit că societatea nu mai avea șanse de redresare și a declarat falimentul. Lichidatorul desemnat, CITR Filiala Sibiu SPRL, a început procesul de recuperare a bunurilor companiei. „Dispune intrarea în faliment a debitoarei Societatea MIRO SA. În baza art.107 alin.2 din Legea nr.85/2006, desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe CITR Filiala Sibiu SPRL, care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art.25 din lege. Dispune dizolvarea debitoarei Societatea MIRO SA și ridicarea dreptului de administrare al acesteia. Fixează data de 11.07.2018 ca termen limită de predare a gestiunii către lichidatorul judiciar, împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate după deschiderea procedurii”, se arăta în decizia Tribunalului din 2018. Printre bunurile scoase la vânzare se numără echipamente industriale și vehicule.

În 2005, Ion Măgădan apărea în „Top 300 cei mai bogați români”

În 2005, Ion Măgădan apărea în „Top 300 cei mai bogați români”, alături de nume sonore precum Ion Țiriac și Gigi Becali. La acea vreme, averea sa era estimată la aproximativ 17 milioane de euro. Însă declinul a venit după criza economică, iar în 2013, Măgădan a fost nevoit să ceară insolvența companiei sale, Miro SA.

În 2006, Ion Măgădan nu a mai reușit să prindă topul celor mai bogați români, plafonul averii a ajuns de la 7 la 10 milioane de dolari.

Citește și: Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită