Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Cum a reacționat văduva lui Sorin Anghel după ce copiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”

Soția lui Sorin Anghel a avut o reacție incredibilă după ce a aflat că fiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest preventiv și plasați în arest la domiciliu. Frații Marin sunt suspectați că ar fi comis crima din Padina, în timpul unei petreceri, când Sorin Anghel a fost ucis sub ochii soției sale.

Cum a reacționat văduva lui Sorin Anghel după ce copiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”

Crima din Padina

Sorin Anghel a fost înjunghiat mortal la o petrecere în Padina, sub privirile îngrozite ale soției sale. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc. În acest caz, fiii vrăjitoarei Sidonia sunt principalii suspecți, dar beneficiază de prezumția de nevinovăție. După arestarea preventivă, aceștia au fost recent plasați în arest la domiciliu.

„Nici nu pot să dorm de la imaginile de acolo. Noi am plecat de acasă cu gândul că plec la o petrecere. Şi acolo indivizii au venit spre mine, s-a iscat scandalul care s-a iscat.Toţi trei s-au dus în bar după el şi l-au pus jos. Şi au dat şi cu sticlele, cu lăzile, cu cuţitele. Toţi trei aveau cuţite. Nu l-au lăsat. L-am scos afară şi atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape. Erau cuţite mari, foarte mari, şi sigur le aveau la ei.  Cum pot dormi liniştiţi judecătorii când aceşti criminali sunt în libertate?”, a declarat văduva lui Sorin Anghel în cadrul unui post TV.

Reacția vrăjitoarei Sidonia

Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecților, și-a exprimat revolta și a declarat că fiii ei sunt nevinovați. Ea a afirmat că decizia de eliberare este corectă și a mărturisit că s-a rugat și a ținut post pentru ca fiii ei să fie scoși din arest preventiv. „Decizia e foarte corectă! Bine faci, bine găsești. Multă lume a apelat la noi cu probleme. Și eu am apelat la post și rugăciune și Dumnezeu ne-a ajutat”, a declarat vrăjitoarea Sidonia.

Citește și: Un angajat al Protecţiei Copilului, acuzat că ar conduce o reţea de prostituţie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită