Web Analytics

Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

de | 25.08.2022 09:15 | Actualitate, Home

Un medic pneumolog de la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” Fetești a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, după ce a fost bătut de un pacient.
Un pacient în vârstă de 27 de ani care a mers la spital seara trecută cu o entorsă la picior s-a enervat după ce medicul de gardă i-a spus că nu poate să îi facă radiografie în acel moment, pentru că nu era nimeni la radiologie. Medicul i-a spus să vină a doua zi pentru investigații suplimentare, moment în care tânărul s-a enervat, iar scandalul a degenerat.

Citește și: Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu după bătaia de la Pitești


Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Fetești, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultații medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani, lovind-o cu pumnii în zona feței.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *