Web Analytics
scris sâmbătă, 10.12.2022

Un jurnalist a murit la Cupa Mondială din Qatar în timp ce transmitea de la meciul Argentina – Olanda

Jurnalistul american Grant Wahl a murit la Cupa Mondială din Qatar. El s-a prăbuşit în zona rezervată presei, în timp ce transmitea de la meciul de vineri Argentina – Olanda, a declarat un martor pentru CNN.

Un jurnalist a murit la Cupa Mondială din Qatar în timp ce transmitea de la meciul Argentina – Olanda

Citește și: O femeie a vrut să jefuiască o bancă amenințând angajații cu o foarfecă

„Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl. Grant a făcut din fotbal munca vieţii sale şi suntem devastaţi că el şi scrisul lui genial nu vor mai fi alături de noi”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter. US Soccer a lăudat pasiunea lui Wahl şi „credinţa în puterea jocului de a promova drepturile omului” şi a transmis condoleanţe soţiei lui Wahl, Celine Gounder, şi celor dragi.

Citește și: Eva Kaili, vicepreședintă a Parlamentului European, reținută pentru corupție

Cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, Grant Wahl s-a plâns că se simţea rău. „A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea”, a afirmat el spunând că a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media al Cupei Mondiale, crezând că are bronşită. I s-au dat sirop de tuse şi ibuprofen şi s-a simţit mai bine la scurt timp după aceea, a spus el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...