Web Analytics

O femeie a vrut să jefuiască o bancă amenințând angajații cu o foarfecă

de | 9.12.2022 20:50 | Actualitate, Home

O femeie a fost prinsă şi dusă la audieri după ce azi dimineață a intrat într-o bancă din municipiul Iaşi şi, sub ameninţarea unei foarfece, a solicitat unei funcţionare să îi dea bani, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Nimeni nu a fost rănit, iar femeia de 50 de ani a fost scoasă pe uşă de funcţionarii sucursalei bancare, potrivit Agerpres.

Citește și: Protest în fața Ambasadei Austriei din București după refuzul primirii României în Schengen

„În jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos o foarfecă şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Citește și: Florin nu vrea de la Moş Crăciun jucării, ci doar zile, să mai poată trăi

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat cercetări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale care se impun, aceasta fiind depistată de poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Iaşi şi condusă la audieri.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *