Web Analytics
scris sâmbătă, 25.03.2023

Un județ din România, inclus în clasamentul celor mai frumoase zone din Europa. Cât costă o vacanță

Un județ din România a fost inclus în clasamentul celor mai frumoase zone din Europa. Vacanțele acolo au un preț accesibil pentru toți românii care vor să ajungă în această locație turistică, potrivit EVZ.ro. 

Un județ din România, inclus în clasamentul celor mai frumoase zone din Europa. Cât costă o vacanță

Pe lista celor mai populare zone vizitate de turiști se numără Transilvania. Oamenii aleg să meargă în satele pitorești și castelele medievale. De asemenea, Brașovul, Sibiul și Sighișoara se numără printre preferatele turiștilor.

Citește și: Proteste în Piața Victoriei pentru dreptul tinerilor din România de a avea acces la educație fără discriminare și fără cenzură

O mulțime de locuri din România așteaptă să fie vizitate. O zonă din țara noastră a fost inclusă, recent, în clasamentul celor mai frumoase orașe din Europa, pe lângă Viena, Barcelona sau Budapesta. Este vorba de Timișoara, un oraș cu o istorie bogată. Este primul oraș din Europa în care a fost introdus iluminatul stradal electric în 1884.

Cât costă o vacanță de câteva zile în Timișoara

Timișoara este un oraș potrivit pentru a merge în vacanță pentru că prețurile sunt accesibile pentru buzunarele celor mai mulți români. În plus, sunt o mulțime de locuri de vizitat. O cazare pentru o perioadă de cinci zile, pentru doi adulți, costă 1.170 de lei la „Glam Apartments Lipatti”. Această locație se află la doar un 1,2 kilometri față de Castelul Huniade și Catedrala Sf. Gheorghe din Timișoara.

În plus, cei care aleg să locuiască pe perioada vacanței în acest apartament vor beneficia de un dormitor, living, TV cu ecran plat, bucătărie utilată, cu zonă de luat masa, o baie cu o cadă și mașină de spălat. În apropiere de această locație se află și Iulius Mall Timișoara, Bastionul Theresia și Parcul Botanic din Timișoara, precum și Catedrala Ortodoxă Timișoara, potrivit Cancan.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită